2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
نترس عزیزم به این فکر کن که داری تلاش میکنی وبه مامان شدن نزدیک میشی ...فدات عزیزم 😘😘😘

سلام عزیزم خوبی؟ میشه پست بالاترم بخونی؟ 

نمیدونم خوشحال باشم یاناراحت چون همسرم گفت جون خودت مهمه, خیلی میترسیدم

سلام دوستان کسی بوده با یه جنین باردار شده باشه تو این جمع؟؟؟

سلام عزیزم، اره کاربر سزار یادمه با یه جنین بلاست که تعیین جنسیت پسر بود باردار شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ میشه پست بالاترم بخونی؟  نمیدونم خوشحال باشم یاناراحت چون همسرم گفت جون خودت ...

سلام عزیزدلم ...من درمورد هیسترو واقعا نمیدونم چطوریه ولی مگه الکیه خب حتما سونو وازمایش قبلش نیاز هست که ازت خواستن انجام بدی..اینهمه ادم هیسترو شده روشی نیس که جدید باشه وبخوان روی شما انجام بدن ...به نطرم اگه دکترت تشخیص هیسترو داده انجام بده 

سلام عزیزدلم ...من درمورد هیسترو واقعا نمیدونم چطوریه ولی مگه الکیه خب حتما سونو وازمایش قبلش نیاز ه ...

دیگه خب همسرم نذاشت امضانمیداد چیکار میکردم؟ بیمارستان زشت بودش. 

اصلا نمیدونم چیکارکنم ناراحتم. ازطرفیم میگه این انتقال رفتی نشد دیگه نروپانکچر

خیلی ضعیف بود؟ همسر من همه ی فاکتوراش خیلی پایینه مورفو یک، تعداد یک میلیون جنینات پنج روزه بودن؟

نه دفه ای ک مثبت شد سه روزه بودن

اره ضعیف بود ولی ی دوره مولتی ویتامین قبل انتقال دکتر بهش داد بهتر شده بود

عزيزم سلام شما بعداز سركلاژ لكه بيني داشتي؟ من امروز سركلاژ شدم دستمال ميكشم خوني ميشه طبيعيه؟

سلام گلم من لکه بینی داشتم تا ۵ روز فکر کنم دکتر گفت طبیعیه البته من دو روز داشتم . خوب داخلو بخیه زدن الان زخمه گلم طبیعیه دیگه نگران نباش فقط اب ریزش نباید داشته باشی 

شما خودت بچه دار شدی. نی نی های شما هم مثل اون به دنیا اومدن.  Khooobi@ اینجوری تگ کنم. من بلد ...

من مجبور شدم دوتا از بچه هامو ریداکت کنم عزیزم الانم پسرم تو دلمه که هفته دیگه اگه خدا بخواد قراره سزارین بشم ایشونم چون دوقلو بود تو هفته ۳۳ زایمان زودرس گرفت وگرنه الان با هم بود زایمان مون...

من قبلا برات تگش کردم هروقت بیاد تو سایت سوالتو میبینه جوابتو میده الان انگار سرش با دوقلوهاش گرمه یکم،کمتر سر میزنه اینجا😊

دیگه خب همسرم نذاشت امضانمیداد چیکار میکردم؟ بیمارستان زشت بودش.  اصلا نمیدونم چیکارکنم ناراحت ...

میدونم عزیزم میگم یعنی میتونی باهمسرت صحبت کنی اگه نیازه انجام بدی چون آقایون بیشتر ازما حساسیت به خرج میدن ...ناراحت نباش  مثبت شدن توهرسیکل ۳۵درصد هس شماهم شاید و انشالله با انتقال بعدی مثبت میشی ونیازنمیشه بری پانکچر مجدد 

سلام خوبی گلم؟ چون پیگیربودی گفتم بگم.  صبح رفتیم بیمارستان بعدکلی دوندگی و... که کلی ازمایش و ...

هیستروسکوپی دارید؟!

من امروز انجام دادم سوالی دارید بپرسید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله کاملا درست میگید الهی قلب دردونت 120 سال برات بتپه قربونت برم دلم خوشه به حرفات که هفته ی دیگه 4 ...

انشاالله، همچنین برای شما

توکلت به خدا باشه ،،حتما میشنوی😍💕

خیلی ممنونم که جواب دادی گلم خدا خیرت بده. خیلی نگران شدم تا حالا هیچ وقت ننوشته بودن اینجوری.توکل ب ...

آره گلم امکانش هست ولی باز تاکید می‌کنم من حدس زدم و ممکنه اشتباه باشه،حتما از دکتر زنان بپرس گلی 

سلام زینبی جون خوبی؟گل پسری خوبه؟ چند روز پیش بهم گفتین پیج دکتر ظریفی رو بخونم. اسمشون چیه؟ اخه تو ...

سلام عزیزم حتما 😍 😍 😍 😍 

Dr_zarifi

یا dr-zarifu

حدودا 900 تا پست داره

شیردهی هم

moshavereshidehi

shiremadar 

این دو تا پیج هست اگر زنگ بزنی انجمن حمایت از شیر مادر که رایگان مشاوره میدن چه تلفنی چه حضوری بری ولی اگر خودشون بیان خونتون پول میگیرن