2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مامان چیکا میدونم که نباید دنبال علایم بود اما میشه بگی علائمت ازروز اول چی بود

اي جانم عزيزدلم. من علائم خاصي نداشتم فقط گاهي تخمدانم تير ريز ميكشيد و از روز دوم پا درد داشتم روز پنجم يا ششم شب يهويي پهلو درد شديد گرفتم ميزد به كمر و تخمدانم عزيزم و فرداييش سرگيجه وحشتناك گرفتم كه تا نيم ساعت دراز كشيدم تا روبراه شدم سينه درد و اينا هم نداشتم لك هم نديدم 

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@farzi99     سلام عزیزم  خوبی کجایی پیدات نیست رفتی دکتر چی شد ؟؟

سلام عزیزم خداروشکر خوبم

تو خوبی؟

دیروز رفتم سونو داروهای اصلی رو بهم داد

روزی سه تا استرادیول و بیست سی سی امپول سینافکت

۱۴ روز دیگه دوباره سونو میشم اگه شرایطم خوب بود برای دو سه روز بعدش بهم تاریخِ انتقال میده اگه خوب نبود باید چند روز دیگه داروهارو ادامه بدم

تو چیکار کردی؟ انتقال منم خرداد میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم منظرتو متوجه نشدم یعنیiui میشی وقتی اسپرم هارو شستشو میدن حرکت زیاد میشه؟؟؟؟؟؟  

اره وقتی ای یو قرار بشم اسپرمهارو شست وشو میدن و واررد رحم زن میشل به این‌میگن iui بعد شست و شو حرکت اسپرمها بهتر میشه 

سلام  دوستان کسی به تازگی در تهران استرادیول گرفته؟؟ میشه لطفا راهنمایی کنید

منم.شیرازم دوستام خاستن از تهران برام بگیرن دومیل عیجب گیر نمیاد ی میل رو میخورم دوتا دوتا جای دومیل

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
منم.شیرازم دوستام خاستن از تهران برام بگیرن دومیل عیجب گیر نمیاد ی میل رو میخورم دوتا دوتا جای دومیل

منم انشاءالله میخام بیام شیراز برای انتقال جنین، ای بابا یعنی استرادیول اونجا سخت گیر میاد یا یه میل هست، دو میل نیست؟ کدوم دکتر انتقال دادی عزیزم؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم انشاءالله میخام بیام شیراز برای انتقال جنین، ای بابا یعنی استرادیول اونجا سخت گیر میاد یا یه میل ...

من دکتر شمالی...دومیل نیست ی میل هم با بدبختی گیر اوردم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻