2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دخترا من چهارشنبه آی یو آی دارم برا بار سوم😔😔😔😔😔 اینقدر التماس دکتر کردم میکرو بنویسه نکر ...

کسی نبود جواب بده 😔😔😔😔😔

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

مباااارکه عزیز دلم 😍😍😍😍😍😍

التماس دعا زهرا هستم تروخدا هرروز دعام کن دلم میخاد طبیعی بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

وای خدایا شکر چه معجزه ای 😍😍😍😍😍 

عزیزدلم واقعا برات خوشحالم 😍😍😍 

ایشالا صحیح و سالم بغل بگیری😘😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

عزیزم شما ذخیرتون چند بود؟این ماه به جز داروهایی که گفته بودید کارخاصی دیگه نکرده بودید که فکر میکنید تاثیرداشته؟ چندماه از آخرین تحریک تخمدان ای یو ای یا میکرو میگذره؟

عزیز دلم مبارکت باشه انشالله به سلامتی بغل بگیری خوشگل تون رو 

کدوم مرکز انجام دادی عزیزم؟؟

ای جاااان مبااااارکاااا باشع عزیزم 😍😍😍❤❤

کلییی خوشحال شدم 

انشاالله ب سلامتي بغل بگیریش🤗🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
چی بگم والا تا خدا نخواد نمیشه حتما ی حکمتیه ان شاالله این دفعه خدا برات می خواد و میشه

اره همینطوره عزبزم بسته اخرمو انتقال میدم دیگه هرچی خدا بخواد راضیم ب رضاش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزانم الهی قربونتون برم مامان سارا اومد با جوجه هاش. خدا رو هزار مرتبه شکر دوتا جنین بودن یکی ...

ایییییی جاااانممممم 😍😍😍😍😍❤❤❤خداروصدهزار مرتبه شکررر 🤗🤗🙏🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آره عزیزم من دادم عددش بالا باشه خدایی نکرده بدن جنین و پس میزنه، یه جور خودایمنیه مال من عددش 80 ب ...

عزیزم ببخشید بخدا اینقدر سوال میپرسم 😐

گلی شما برای این عدد ۸۰چه دارویی خوردید ؟تاچندمدت؟

عزیز دلم چقدر خوشحال شدم 

امیدوارم ۹ ماه دیگه کوچولوی نازنینت رو بعل بگیری و قلبش برات سالیان سال بتپه

با تو دلیت برای ما هم دعا کن

چقدر خوشحالم امروز 

خدایا شکرت

عزیرم من منفی شدم  ایشالا مثبتی شما و بقیه دوستای عزیزم 🙏

غصه نخور منم دو هفته پیش منفی شدم. اولش خیلی غصه خوردم ولی خودم رو کم کم احیا کردم. شروع کن به اصلاح تغذیه اگر سریع هم دوباره برنگشتی به درمان. ورزش و تغذیه رو شروع کن تا دوباره حالت خوبه بشه. خدا رو چه دیدی یوقت هم طبیعی باردار شدی

ای جااانم عزیزم خداروشکر

فقط خدا می دونه چقدر این روزها به معجزه نیاز داشتم...

برات آرزوی نه ماه بارداری خوب و سلامت دارم

قدمش مبارکتون!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈