2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فردا نشم میزنم عزیزم.ممنون

عزیزم چند روزه داروهاتو قطع کردی؟

من اولین بار بعد ۶ روز شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلامت باشی دوستم آره یه جنین فقط داره انشالله که برام بمونه برام دعا کن جونم 

توکلت ب خدا باشه عزیز دلمممم....انشالله ب حق امام زمان 

همین ی دونه تا نه ماه بچسبه ب دلت و صحیح و ساااالم بغلش بگیری 😍😍😍😍الهییییی آمیییین

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من باز فکرای خل خلی زده به سرم. من بتام اولین بار بود ۲/۲ شد. همیشه زیر یک بود. بعد فردای قطع ...

برا من ک 0/1 بود دکتر گف دو روز بعد تکرار کن. خیییییلی عصبانی شده بودم که دو روز بعد مگه چقد جهش پیدا میکنه معجزه بشه 10 برابر هم بشه تازه میشه 1 که بازم منفیه. ولی رفتم و آز دادم دوباره. ولی چون کاملا مطمین بودم اضافه نمیشه (تو نت خیلی گشتم غیر یک مورد باقی آز دوم مثبت نشده بودن) اماده بودم و خیلی ناراحت نشدم از جواب دومی. اگه رفتی برا آز حتما در نظر بگیر اینارو که خدای نکرده زیاد سخت نشه برات. ولی از ته ته ته دلم دعا میکنم اشک شوقمونو دربیاری عزیز دلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انتقال منفی داشتم اسفند دارو میخوردم که ماه دیگه برم تو سیکل که فکر کنم معجزه شامل حالم شده

وااااااای خداااااا. ان شاالله که همین طور باشه عزیزم. فردا آز میدی؟ خدا کنه دلمون شاد بشه خیییییییلی غصه دارم امشب که چرا همه منفی شدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گلم خوبین? ازهمتون التماس دعا دارم.  میگم هرکی پستمومیبینه خواهش میکنم کمکم کنید, ...

هیستروسکوپی با بیهوشی انجام میشه فکر نکنم زیاد دردناک باشه

کاریوتایپ هم واسه کروموزوم هست زودتر برید آزمایش بدید چون ۳۰ روز کاری طول میکشه جوابش بیاد فقط از ی هفته قبلش آنتی هیستامین و آموکسی سیسیلین و دایسی ساکلین و اینا نباید بخورید کدوم مرکز میرید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر انشالله مامان شدی دیگه عزیزم، 🧡💙💜 این اتفاقها که میفته برای اینه که باور کنیم اعداد و رق ...

آره عزیزم من دادم عددش بالا باشه خدایی نکرده بدن جنین و پس میزنه، یه جور خودایمنیه مال من عددش 80 ب ...

بچه ها امکان داره بعدا بالا بره عددش. من دو سال پیش داده بودم خوب بود ولی بعدا دیگه برام ننوشتن

من اينقدر ميترسيدم تا لحظه انتقال ٤ بار دستشويي رفتم اخرش ماما نذاشت ادامه بدم😂😂😂چون بايد مثانه پ ...

واااااای من باورت میشه اصلا این شل کردنه رو نمی فهمم ینی چی؟  

میشه برام انرژی مثبت بفرستین؟ صبح ازمایش دارم...

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم

واااااای من باورت میشه اصلا این شل کردنه رو نمی فهمم ینی چی؟    

از دست تو باصدای بلند خندیدم . امشب تو اتاق دخترم خوابیدم طفلی بیدار شد یکمم‌نگام کرد دوباره خوابید 🤣🤣🤣🤣

خدای من خدای معجزه هاست . 
از دست تو باصدای بلند خندیدم . امشب تو اتاق دخترم خوابیدم طفلی بیدار شد یکمم‌نگام کرد دوباره خوابید ...

اااای جااانم ببخشید بدخواب نشه دخترگلت؟  

به جان خودم نمیدونم چطور باید شل کنم سر همینم کلی دردم میگیره