2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم شما چندمین انتقالتون بود ؟ کامل درکت میکنم منم دفعه قبل که منفی شدم حس میکردم دیگه نمیتونم از ...

عزیزم انتقال دومم بودمن, الهی عزیزم میبنی؟ خیلی سخته خیلی بقول شماروحیه داغون میشه اصلا ولی خداروشکردیروز نمازحضرت زینب خوندم اروم شدم. من ازمایشات انعقادی دادم برای همونم انوکسامیزنم. هیستروچیه؟؟؟ من یه هیستروسکوپی میدونم که اون تخلیه رحم هست😵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من تو هفتمین روزِ انتقالم دیگه میتونم با خیال راحت همه کارامو بکنم مثلا کارای خونه ؟حموم برم؟ ...

نه عزیزم اصلا کار خونه که نیاز به دولا راست شدن هست انجام نده.تو این ۱۴ روز هم دو بار بیشتر نرو حموم.اونم ایستاده در حد چند دقیقه باشه.کار خونه به نظرم اگر مجبوری یه غذای دم دستی و به چای دم کردن اشکال نداره

@چیکا1    

@شوره    

@آستاره۷۲    

@زینبی_بابا    

@داداشمممم    

سلام دوستای گلم خوبین؟ وقتتون بخیر همگی. نگران من نباید خدا رو شکر اروم تر شدم دیگه بایدباواقعیت کناراومد... 

فقط یک سوال داشتم خواهشاهرکی میبینه کمکم کنه. من الان دوتاجنین دارم مونده بنظرتون ماه بعد برم انتقال؟؟ یاوایستم دوباره پانکچرشم جنینهام یکم بیشتر بشن بعد؟ اینجوری ادم یه امیدبعدیم داره.واینکه بنظرتون چرامن دوباره منفی میشم؟؟! 

@ستاره68   لیست ختم قرآن رو دارن

اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/جزء يازدهم: هااآااتفيان/ جزء دوازدهم: نازنينnazi/ جزء سيزدهم: hanijoon/ جزء چهاردهم: سروصنوبر/ جزء پانزدهم: پروانه22/ جزء شانزدهم: سمر67/ جزء هفدهم: ماهنده/جزء هجدهم: رزانا68/ جزء نوزدهم: نغمه99/جزء بيستم: چيکا/ جزء بيست و يک: سارادلارام/ جزء بيست و دوم: پناه1989/ جزء بيست و سوم: مهگلل/ جزء بيست و چهارم: نگار_حکيم/ جزء بيست و پنج: mehremah/ جزء بيست و ششم: آليسوم/ جزء بيست و هفتم: باجي1983/ جزء بيست و هشتم: alaae/ جزء بيست و نهم: شوره/ جزء سي ام: pishool

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيز

ببین یه سری پاپیون سفید گفت بهت طاهری خوبه اسم یه دکتر دیگه رم اورد یادته کی بود 

عزیزم رفتم پیاماشو نگاه کردم فقط طاهری رو گفته بود حالا باز میخوای ازش بپرس

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم حق با شماست. اره گلم واسه اونه ترشحت کم شده. نگران نباش انشالله موقع پانکچر هم تعداد فولیک ...

انشالله فدات شم برام دعا کن فردا نوبت دارم باز انشالله که همه چی فردا خوب باشه و سایزشون هم یه اندازه باشه😘😘

@چیکا1     @شوره     @آستاره۷۲     @زینبی_بابا     ...

سلام عزیزم خدا رو شکر که بهتری عزیزم الهی که دلت به زودی شاد بشه. به نظر من انتقال بده اون دوتا رو ببین چی میشه خدا رو چه دیدی. و اینکه هر آزمایشی که لازمه رو بده اگه ندادی مطمین باش که همه چیزت چک شده باشه 

اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء ...

سلام عزیزم مرسی گذاشتی چشم میخونم. میشه یکم بالاتر از این پست منوبخونی؟ راهنمایی کن 

سلام عزیزم خدا رو شکر که بهتری عزیزم الهی که دلت به زودی شاد بشه. به نظر من انتقال بده اون دوتا رو ب ...

باشه اون درست میگی بایدهمینکاربکنم چکاپ بشه همه چی بعد... یکمم وزنموپایین بیارم باپیاده روی تابستونه فرصت خوبیه. یعنی بنظرت برم؟ میترسم اونم نشه بدتردلم بپوسه الان بازهی خداروشکرمیکنم این دوتاهستن اینهانبودن وضعم خرابتربود

سلام عزيزم ببخشيد يه چندتا سوال داشتم ازت  ميخاستم بدونم روز اولي كه پيش دكتر اسرافيلي ويزيت ش ...

سلام گلم روز اول كه ويزيت شدم يسري شرح حال پرسيد ازمايش همسرمو ديد عكس رنگيمو ديد خودشم سونو كرد اعتقاد به بارداري طبيعي داشت گفت يه مدت تلاش ميكنيم كه طبيعي باردار بشي اونموقع وضع شوهرم بهتر بود ٦ ماه بود عمل كرده بود مرفو ٤ بود منم اوضاعم خوب بود اي وي اف رو رد كرد يه مدت تلاش كرديم نشد ديگه خودم خسته شدمو درخواست اي وي اف كردم كه رفتيم ازمايش مرفو شوهرم شد ١ متاسفانه ابان ماه رفتم پيشش كم كم كارامو شروع كرد بعدشم امپولا شروع شد سينافكت و پدي هوموگ و سينال اف  ١٧ دي پانكچر شدم عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم کجا هیسترو کردیم و چرا  منم یه فیبروم کوچیک دارم دکتر گفت خیلی به جای جنین لطمه نمیزنه و ...

چون انتقال اولم منفی شد خودم در خواست هیسترو دادم که بعد از هیسترو دکترم گفت حفره رحمت خیلی کوچیک بود و  احتمالا این باعث شده منفی بشی که واسم ترمیم کردن رحممو

اصفهان مرکز مشتاق هیسترو کردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود