2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره راست میگی حرصم درمیاره سکوت بهتره براش. طفلی مادرم واقعاخدامیدونه چقدرشرمنده اشم صبوری ومحبتاش

انشالله که خدا جواب قلب مهربون مادرتون رو میده. آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم که اینقد خوب شناختیم اشک توی چشمام جمع شد چون دقیقا همیشه نگرانم فدات شم مامان ماهنده جون که ا ...

نگران نباش دوست گلم همه چی عااالی پیش میره خیالت راحت. اصلا نگران پانکچر نباش چون منم اخرش دیدم خیلی از نگرانیام بیخودی بود 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فدات شم من تازه دارم برای پانکچر آمپول میزنم ولی خیلی برام دعا کن که تخمک و جنین داشته باشم چون ک ...

عزیز دلمممم..الهییییی ک سیکل پانکچرت ب بهترین نحو ممکن انجام بشه و کلییییی جنین تپل و مپل و عااالی براتون تشکیل بشهههه..خدا بخااد اندومتریوز و وو...اینا هیچچچ تاثیری نداره..از خدا برات بهترینها رو میخام عزیزم🤗🤗❤❤🙏🙏😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انشالله تمنای مهربون. توکل بر خدا❤️❤️❤️❤️❤️ انشالله ازمایشت خوبه میتونی انتقال بدی یه نی نیه خوشگل د ...

مرسسی عزیز دلمممم..توکل ب خدا❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
جزء 11 رو من میخونم عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟ دیشب به توصیه اتون عمل کردم ها امپوله روزدم واسپرین نخوردم الان قطع شده. بنظرت انوکسا روبزنم؟؟ یااونم نزنم؟ البته برای امروز رو زدم. 

خیلی استرس دارم

عزیز دلمممم..الهییییی ک سیکل پانکچرت ب بهترین نحو ممکن انجام بشه و کلییییی جنین تپل و مپل و عااالی ب ...

مرسی تمنا جون مرسی از دعاهای قشنگت. انشالله که هر چی از خدا میخوای بهت بده گلم 😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم جزء دو ...

عزیزم منم هر کدوم رو بگید میخونم،اجرتون با خدا،انشاالله هیچ کسی تو دنیا مثل ما حسرت به دل نمونه🤲

الهی و ربی من لی غیرک 🍃