2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/ جزء يازدهم: ماهنده/ جزء دوازدهم: مامان- سلما

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيزانم

سلاااام عزیزدل خوبی خواهرجان؟ سلامتیت من که هیچی تاررز ازمایش خفه نشم ازاسترس خوبه. ازروز9و10لکه بین ...

سلام قشنگمممم..عزیز دلمممم انشالله شنبه میااااایییی و با خبر های و خوب😍😍😍😍😍😍😍😍میای و میگی مثبت شدی ب حق همین روزهااااا...اخ ک چقدد قشنگهههه  این خبرهااااا😍😍😍😍🤗🤗🤗الهیییی آمین یا رب العالمین 🤗🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قشنگمممم..عزیز دلمممم انشالله شنبه میااااایییی و با خبر های و خوب😍😍😍😍😍😍😍😍میای و میگی مث ...

ممنون عزیزم خیلی دعام کن همش استرس دارم گاه میگم من چطور میخوام برم ازمایش بدم؟ دلشوندارم

وای ایشالله عزیزدلم توکل بخودش. ممنون ازانرژی های مثبتی که میدی. همسرم که هیچی هیچی فقط میخوام حرف ن ...

وای همسر منم خیلی بیخاله البته از درون میدونم درگیره و نگران ولی به روی خودش نمیاره چون میدونه کافیه بگه اگه نشه من دیگه دیونه میشم. من دیشب رفتم توی اتاق و بهش یه پیام دادم از حرفای دلم تو هم همین کارو کن هر چی توی دلته براش بنویس بفرست. 💋💋

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم خیلی دعام کن همش استرس دارم گاه میگم من چطور میخوام برم ازمایش بدم؟ دلشوندارم

توکل ب خداااا..انشالله خدا خودش بهترین ها رو برات رقم بزنه عزیز دلمممم 🤗🤗❤❤با دعا همراتیم عزیزم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
وای همسر منم خیلی بیخاله البته از درون میدونم درگیره و نگران ولی به روی خودش نمیاره چون میدونه کافیه ...

بیخیال نمیخواد, بخدااینقدربامادرم کل کل میکنه خسته شدم. این انگارمادرشوهره مادرمه😒😒

سلام عزيزم خيلي ممنونم زنده باشيد. من بيمارستان عرفان انتقال دادم والله هيچ تقويتي نخوردم دكترم چيزي ...

ببخشیدا همسرتون مشکلی داشتن! ؟

خودتون اصلا مشکلی نداشتین؟

چند تا جنین انتقال دادین که دو تاش گرفت 😍

بیخیال نمیخواد, بخدااینقدربامادرم کل کل میکنه خسته شدم. این انگارمادرشوهره مادرمه😒😒

😂😂😂 از دسته همسرت ول کن اشکال نداره هر چی اهمیت ندی و هیچی نگی اونم کمتر تحریک میشه به نظرم اهمیت ندادن خیلی خوبه

قربونت برم مهربونم الهی شکر..ای خدااااااااا ک ۱۵میای و میگی ک رفتم آزمایض و مثبتهههههع..آخ ک من چقد ...

انشالله تمنای مهربون. توکل بر خدا❤️❤️❤️❤️❤️ انشالله ازمایشت خوبه میتونی انتقال بدی یه نی نیه خوشگل دیگه بیاری عزیزم. برات دعا میکنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم شما انتقال دادی ؟؟😍😍😍

نه فدات شم من تازه دارم برای پانکچر آمپول میزنم ولی خیلی برام دعا کن که تخمک و جنین داشته باشم چون کیست اندومتریوز دارم اسپرم هم که افتضاح

😂😂😂 از دسته همسرت ول کن اشکال نداره هر چی اهمیت ندی و هیچی نگی اونم کمتر تحریک میشه به نظرم اهمیت ...

اره راست میگی حرصم درمیاره سکوت بهتره براش. طفلی مادرم واقعاخدامیدونه چقدرشرمنده اشم صبوری ومحبتاش