2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
هشت ضخامت آندومترتون  بوده گلم من طول رحمتون  رو پرسیدم. اینجا یکی از دوستان گفت احتمالا ه ...

اینو نمیدونم من روز انتقالم پرسیدم رحمم خوبه گفتن اره چون با سونو انتقال داد

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چ خوب منم روز هشتم هستم امروز ان شاءالله که مثبت میشیم😍😍😍

سلام عزیز دلم. انشالله به حق امام هشتم🥰 علایم پریود نداری گلم؟ من خیلی دارم همش حسش میکنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزيزم خيلي ممنونم زنده باشيد. من بيمارستان عرفان انتقال دادم والله هيچ تقويتي نخوردم دكترم چيزي ...

عزيزم  كيفيت تخمك بستگي به سن هم داره  شما خداروشكر كيفيت تخمكتون خوب بوده كه بدون مكمل جنين هاي خوب تشكيل شده 

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی جون ماچطوره؟ بخداقلبم میاد دهنم یعنی شکمم منقبضشده ازترس, میترسم برم ببینم&nb ...

نگران نباش لانه گزینی بود تموم شده اگه پریود بود که تا الان باید باز میشد. مامان شدی رفت الکی استرس نداشته باش. 

عزيزم چرا نميگن بلاست نميشه  چهار روزه هم نميشه؟چون اينجا از بچه ها شنيدم كه جنين شناس كفته&nbs ...

متاسفانه روال خودشونو دارن و برای ما تغییرش نمیدن

فقط ۵ روزه رو فریز میکنن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبی؟ نی نی جون ماچطوره؟ بخداقلبم میاد دهنم یعنی شکمم منقبضشده ازترس, میترسم برم ببینم&nb ...

من منتظر پریودم راستش روزای اول یه حس هایی که جنین تو وجودمه بود ولی الان هیچی فقط علائم معمولیه پریود رو دارم. دکتر هم گفت اسپرم ضعیفه امکانش هست جنین ها اصلا رشد نکنن. حالا این چند روز رو هم صبر کنیم اگه مثبت بود که هیچ منفی بود با شوهرم تصمیممون قطعی شده واسه اهدایی حالا یا جنین یا اسپرم تا خدا چی بخواد. پروندم رو هم تکمیل باید بکنم تو بهزیستی

نگران نباش لانه گزینی بود تموم شده اگه پریود بود که تا الان باید باز میشد. مامان شدی رفت الکی استرس ...

عزیزم ببخشیدتوگفتی باکلی دلهره رفتم دستشویی ببخشید دیگه لکه قهوه ای نیست اماحالت زردماننده هنوزهست

ازاستترس زیادهنوزم بدنم یخه وای که چقدر من استرسیم. ازالان نای رفتن به ازمایشگاه ندارم شنبه

من منتظر پریودم راستش روزای اول یه حس هایی که جنین تو وجودمه بود ولی الان هیچی فقط علائم معمولیه پری ...

اهان انشالله که مادرشدی گلم. من که هنوز سه روز زودترازتوام هم هیچ علایمی ندارم که. به اینهانیست گل دختر.... اول روحیه ات روقوی کن بعدباقدرت ادامه میدی😍😍😍

عزیزم ببخشیدتوگفتی باکلی دلهره رفتم دستشویی ببخشید دیگه لکه قهوه ای نیست اماحالت زردماننده هنوزهست ...

پس همون لک لانه گزینی بود گلم. مبارکه🥰