2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
ای جانم چه خوشبختین شما با این دوتا موجودی که میوه دلت شدن وقتی عکس و دیدم اشک اومد توی چشمم الهی که ...

عزيزززم ببخشيد واقعا🥺🥺فداي دلت بشم خودمم بعد از ٧ سال و نيم خداوند نگاهشو بهم انداخت از رحمت خدا نااميد نشو به حق امام زمان انشالله بزودي زود قسمت خودت و همه منتظرا فداتشم❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم، انشاالله كه به خير ميگذره🌸  خيلي مراقب خودت باش عزيزم، مايعات زياد بخور  با ...

امروز تماس گرفتم کارشناس رویان.گفتم ۲۵ سونو دارم احتمالا ۱۲ خرداد انتقال دارم.و هشت روزه کرونا خیلی ضعیفی گرفتم .گفت داروهاتو دیگه نخور انتقالتو هم کنسل کن تا دوماهه دیگه.اخه چرا انتقال من تقریبا یک ماه و پونزده روز دیگس حالمم خوبه.الان هشت روزه از کرونام گذشته ۱۴ روز که بشه تموم میشه .یعنی واقعا نمیشه کاری کرد خرداد انتقال بدن؟

اهان درسته

من ۱۲ سیکلم پریود شدم ازاول خون قرمز بود.شما دفعه قبلی نگفتن چرا پریود شدی قبل ازمایش؟

مال شما که میگی قهوه ایه فکر نکنم پریودباشه بعضی از بچه ها مثل شمابودن وباردار بودن

یا رب العالمین
اخه ماما صداشو ضبط كردم كفت ١٠ االي ١٢ روز كه استراديول خوردي روز ١٠ الي ١٢ روز بيا ،خوب من از ٩ ام ...

یعنی روز دهم تا دوازدهم پریودت بری من روز دهم پریودم رفتم گلم فرقی نداره شما یازده پریود برو انشالله موفق باشی خیلی فرقی نداره اصلا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
من ۱۲ سیکلم پریود شدم ازاول خون قرمز بود.شما دفعه قبلی نگفتن چرا پریود شدی قبل ازمایش؟ مال شما که م ...

راستش رو بخوای چون مرکز دولتی بودهیچ اهمیت ندادن منم چون جنین یدونه بود پیگیرنشدم. 

نمیدونم عزیزم حالتهای پریودی دارم مثل شکم درد وکمردرد امالکه هام قهوه ای خفیف. دیگه این چندروزم بگذره راحت میشم😢😢فقط موندم چطور توروی مادر وهمسرم نگاه کنم 

عزيزززم ببخشيد واقعا🥺🥺فداي دلت بشم خودمم بعد از ٧ سال و نيم خداوند نگاهشو بهم انداخت از رحمت خدا ن ...

عزیزم من امروز روز ۱۰انتقالم هست برای بار اول سه تا انتقال دادم ایشالله منم از این عکسای خوشگل هفته دبگه میگیرم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
راستش رو بخوای چون مرکز دولتی بودهیچ اهمیت ندادن منم چون جنین یدونه بود پیگیرنشدم.  نمیدونم عز ...

منم هنوز نرفتم از دکترم بپرسم ولی میگن پیش میاد برا بعضیا.

من ازاول مثل پریودی بود وروشن ولی چون شیاف داشتم رنگشو روشن کرده بود شک داشتم که دیدم بله پریودی کم هم نشد.

انشالله شما لک لانه گزینیه هست

یا رب العالمین
من ابن سینا میرم گروهی نیست یه دکتر که خودمون انتخاب کردیم ویزیت میکنه مشکل منم اینه که می خوام حتما ...

منم ابن سینام درستع گروهی نیست ولی یه وقتایی هم مجبوری با یه دکتر دیگه ویزیت بشی الان من شنبه با دکتر خودم سیکل پانکچر رو شروع کردم ولی واسه روز ۸ با یه دکتر دیگه بهم وقت داد گفت تا روزی که خودم باشم دیره حالا امیدوارم واسه عمل پانکچرم خودش باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم هنوز نرفتم از دکترم بپرسم ولی میگن پیش میاد برا بعضیا. من ازاول مثل پریودی بود وروشن ولی چون شی ...

اهان اره درسته مال من ببخشیدروشن نیست... 

قهوه ایه هرچی تومل بخدا دیگه من دارم میپذیرم نشدهم😭

عزیزم من امروز روز ۱۰انتقالم هست برای بار اول سه تا انتقال دادم ایشالله منم از این عکسای خوشگل هفته ...

اي جاااان دلم منتظر خبراي خوبتم عززززيزدلم😍😍😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
یعنی روز دهم تا دوازدهم پریودت بری من روز دهم پریودم رفتم گلم فرقی نداره شما یازده پریود برو انشالله ...

ممنون عزيزم اخه معلوم نيست كي پريود ميشم  هر روزي بشم بايد از ٩ ام استراديول شروع كنم 

امروز تماس گرفتم کارشناس رویان.گفتم ۲۵ سونو دارم احتمالا ۱۲ خرداد انتقال دارم.و هشت روزه کرونا خیلی ...

تازه دکتر گفت کروناس ولی جواب تستمو سه روز دیگه میگیرم‌مشخص میشه یک هفته ی دیگه کاملا از بدنمم خارج شدس.الان ده روزه دارم ال دی میخورم.یعنی کنسل بشه دوباره باید برم تهران سوم پریودی سونو بشمو دوباره شروع کنم داروهارو مصرف کنم.ای خدا😭😭

منم ابن سینام درستع گروهی نیست ولی یه وقتایی هم مجبوری با یه دکتر دیگه ویزیت بشی الان من شنبه با دکت ...

اره دیگه اینجوریه ولی من از اول تا الان کلا با دکتر خودم ویزیت شدم یعنی کلا دو روز تو هفته نیست اون مامای کنارشی یه جوری برنامه ریزی می کرد و دارو میدادن که باز با خودش باشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷