2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
چیکا جون کجایی ؟حالت خوبه؟خبری ازت نیست

هستم عزيزم شكر بد نيستم. امروز رفتم ازمايش عفونت ادراري دادم خيالم راحت بشه. تو در چه حالي لكه بيني رفع شد الحمدالله؟

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  دوستان. آیا در این تاپیک کسانی بودند تاحالا که با dfi بالای 30 وdnsبالای 15 تونسته باشه ب ...

سلام گلم با دی اف آی ۳۶ اینا فک کنم زینبی جون باردار شد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزیزم سرکلاژ نشدم. هیچ وقت سونوی واژینال نشدم راستش ولی دکترم که هر بار سونو میکنه میگه خوبه.&nbs ...

نه منم سرکلاژ نشدمم ، طول سرویکس هم خوبه

اره هنوز تهوع دارم ، ولی خب میخورمم ، اگه بالا هم میاوردم میخوردم باز 

همه چیش خوبه خداروشکر

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه‌ها khooobi جون چند روزیه زودتر از موعدش زایمان کرده و نی نی هاش تو دستگاهن. دعا کنید انشالل ...

ای جووونم چقد زود گذشت ، انگار همین دیروز بود مثبت شده بودددد 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزيزم خوبي؟ شما طول سرويكست چقدر هستش؟

سلام عزیزم  ، ۳۷ شکمی ... ولی استرس دارم بازم

بچه‌ها khooobi جون چند روزیه زودتر از موعدش زایمان کرده و نی نی هاش تو دستگاهن. دعا کنید انشالل ...

ااااااای جاااااانم. ان شاالله به سلامتی برگردن خونه با نی نی ها  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
براي منم شكمي ٣٦ هستش خيلي ميترسم😞😞

چیکا جون یه سوال عزیزم من همش یهو گرمم میشه بعد پاهام یخ میشه. انقباضات رحمی هم دارم. نمیدونی علائم چیه؟ دارم پس میزنم آیا؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چیکا جون یه سوال عزیزم من همش یهو گرمم میشه بعد پاهام یخ میشه. انقباضات رحمی هم دارم. نمیدونی علائم ...

اره اره داري پس ميزني😒😒😒چرا نميگي يعني دارن محكم به دلم ميچسبن؟ به نظرم دعام گرفتو همشون به دلت چسبيدن دارن جا باز ميكنن😝😝😝😝خدا به دادت برسه🥰🥰

خداياشكرت....❤️