2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام صبح بخیر عزیزم خوبی؟ میگم هاشما زمان انتقال علایمی داشتی؟؟ من الان وارد روز7شدم اماهیچی نیست فق ...

سلام عزیزجان ممنونم... من کلا هیچ علائمی نداشتم حتی بعد مثبت شدن آزمایشم فقط روز ۶ انتقال یه حسی مث زمان پریودی داشتم... تا زمانی که آز بدم اصلا فکرشو نمیکردم مثبت باشم فقط از شدت ناباوری گریه میکردم و امام حسین و صدا میزدم و ازش تشکر میکردم یادمه😊

اصلا به داشتن یا نداشتن علائم فکر نکن خیلیا با علائم فراوون منفی شدن خلیلیام بدون علائم مثبت بودن فقط دلتو بسپار به خدا و از صاحب این ماه بخواه که دست خالی نذارتت و تا میتونی نذر کن،،،منظورم نذر معنویه نه مادی چون من خودم به این رسیدم که نذر معنوی مث قرآن خوندن و ختم گرفتن و چله گرفتن بیشتر از صدتا نذر پولی موثرن...باورت میشه من الان ماه آخرم هنوز نذرام تموم نشده و کلی مونده از بس تا تونستم چله و ختم قران برا ائمه گرفتم🙈🙈امیدوارم خدا ازم قبول کنه

چشم اگه که قابل باشم برا شما و مهربون جان و بقیه دوستان منتظرمون دعا میکنم همیشه،،،به چیزای مثبت فکر کن انشاالله خدا برات همونارو رقم میزنه🙏🙏

بچه ها من حالم بده. سر افطار و سحر که میخوام دارو بخورم همین ک ی ذره آب میخورم حالت تهوع میگیرم &nbs ...

عشقم تست بارداری بزن شاید مامان شدی🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید چندم پریودی جنین فریز شده رو انتقال میدن؟

عزیزم بستگی به ضخامت و وضعیت رحم داره که با سونو مشخص میشه بعضی اواسط سیکل انتقال میدن بعضی ممکنه حتی روز ۲۱ و ۲۲ سیکل هم بشه 

خانمی پست شما رو شانسی دیدم ولی گفتم شاید به درد بقیه بخوره دانش برای آزمایش اسپرم اصلا مناسب نیست ...

قربونت خانم خدا شما رو برای ما حفظ کن که این همه کمک و همدلی میکنی 

قبلا دانش جز آزمایشگاه خوب بود خودمم خیلی ساله اونجا نمیرم پس اطلاعاتم قدیمی بوده مرسی عزیزم  

ممنونم از محبتت عزیزم. امروز خیلی حس پریود دارم. فک نکنم مثبت باشم😔 از شنبه کارمو شروع میکنم. فقط پ ...

آخی عزیزم داروها بهت نمیسازه سر پانکچر هم اذیت شدی خیلی سخته والا 

انشالا خدا مزد زحماتت رو میده مامان شدی 😍  

سلام عزیزجان ممنونم... من کلا هیچ علائمی نداشتم حتی بعد مثبت شدن آزمایشم فقط روز ۶ انتقال یه حسی مث ...

سلام عزیزم باشه درست میگی فکرنکنم بهتره ادم دیونه میشه😉😉

اره واقعا درسته نذرهای معنوی عالین یعنی اونهانبودن که من مرده بودم الان ازگریه اونهامنونگه داشتن. توکل بخدا, چه جالب تاماه اخرتم هستش😁😁منم قول میدم وروجکابمونن تاماه اخرادامه بدم

سلام قشنگم خوبی 😍😍😍 نی نی هاااامون در چ حالن🤗🤗😍😍😘😘

سلللااام عزیزدلم😍😍😍ممنونم الحمدلله. امیدوارم توجاشون محکم باشن وبمونن برام. توخوبی قربونت برم? 

ازدیروز دختربدی شده مامانشون هی گریه اش میاد. 

بچه ها من حالم بده. سر افطار و سحر که میخوام دارو بخورم همین ک ی ذره آب میخورم حالت تهوع میگیرم &nbs ...

داروهاتو تازه شروع کردی؟ چی میخوری؟ مثلا متفورمین نداده بهت

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم باشه درست میگی فکرنکنم بهتره ادم دیونه میشه😉😉 اره واقعا درسته نذرهای معنوی عالین یعنی ...

انشاالله توکل به خدا حتما باهات میمونن...

تو پست قبلیم میخواستم بگم برا شما و ماهنده جون که الان انتقال دادین و منتظر جوابین حتما دعا میکنم اشتباها گفتم شما و مهربان جون...شما خودت مهربان جونی دیگه😂