2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ذخیره م یک گفت کافیه دوزش همینا باید جواب بده آمپولش خیلی قوی چی بگم والا

منم ذخیره ام یک بود روزی ۳ تا امپول داشتم سینال و سینافکت و پی  دی هوموگ با همه ی اینا دوتا تخمک بیشتر نداشتم روز اولی که رفتم سونو یدونه بود هفته ی بعدش رفتم گفت دوتا تخمک داری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=186930118]ممنون. سرم ivig پیدا نکردم. سرم اینترالیپید زدم. امیدوارم تاثیرش مثل ivig باشه[/QUOTEسلام من هم ای وی ای جی گیرم نمیاد دکترتون گفت این سرم رو بگیرید .؟

دکترتون کی هست ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم😘😘 بله متاسفانه حتی اوابوست هم خورده بودم خیلی دعام کن منتظر معجزه خدا هستم😭😭😭

عزیزم درکت میکنم منم وقتی دکتر اولین بار گفت تخمک اهدایی شوک شدن دنیا رو سرم خراب شد خیلی سخته! 

ببین از دو ماه قبل از پانکچر تقویتی خوردی؟ 

دکتر به من اول سیکل النوا داد هم روزی دو تا پرگووریس منظورم میتونه سیکل بعد قویترش کنه 

آزمایش ذخیره گرون نیست گلم ولی الان سونو سه بعدی ها بهتر نشون میدن دکترا با همون میفهمن 

حتما دعاگوتم عزیزم انشالله خدا کمکت کنه و دلتو شاد کنه. پس به این مکملهام نمیشه خیلی اطمینان کرد وا ...

مرسی سمر جون❤❤ اره خود دکترم تعجب کرد که جواب ندادم به دارو گفت دوباره آزمایش ذخیره بده 

نه واقعا مکمل هم اونقدر تاثیر نداره

مرسی عزیزم واقعا فقط به دعا نیاز دارم دلم خیلی گرفته

الهی که تو هم انتقال بدی و مثبت بشی

نمیدونم فعلا تمام فکرم مشکل خودم میگن تو میکرو حتی اگه مرد هم مشکل داشته باشه ایرادی نداره بالاخره چ ...

عزیزم کی گفته الان من دو ساله مشکلم شوهرمه داغون شدم والله اگه فقط خودم بودم تا الان تخمک اهدایی گرفته بودم ولی اسپرم اهدایی تو این مملکت 😐 مشکل از هر طرفی باشه سخته به نظرم. گرچه خدا بخواد دو تا هم داغون باشن باز میده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی عزیزم الان شما پانکچر کردی چند تا تخمک داشتی؟

دفعه قبل با روزی دو تا پرگو ۳تا داشتم روز پانکچر ۴تا شد ولی اینبار النوا هم اضافه کرد هنوز تاثیرش رو نمیدونم سه‌شنبه میرم پانکچر 

اووبوست و تقویتی چند وقت خوردی عزیزم؟

عزیزم کی گفته الان من دو ساله مشکلم شوهرمه داغون شدم والله اگه فقط خودم بودم تا الان تخمک اهدایی گرف ...

اخه من شنیدم تسه میکنن اگه مرد مشکل داشته باشه تا حالا تسه انجام دادن

اره واقعا اگه خدا نخاد حتی مرد وزن هم سالم باشن خدا نمیده و برعکس اگه زن مرد مشکل دار باشن خدا بخاد براحتی میده

[QUOTE=186930118]ممنون. سرم ivig پیدا نکردم. سرم اینترالیپید زدم. امیدوارم تاثیرش مثل ivig باشه[/QUO ...

الان عارفی و رزاقی و فروتن   هرسه تا اینترالیپید میدن, فرقی نمیکنه چون ivig نیست.  مگر اینکه یه آشنایی تو داروخانه یا بیمارستان داشته باشید که بتونه براتون پیداکنه.

نمیدونم والا با هزارتا بدبختی باردار میشیم, آخرش داروهایی که لازمه پیدا نمیکنیم و سقط میشه... خداخودش کمک کنه

الان عارفی و رزاقی و فروتن   هرسه تا اینترالیپید میدن, فرقی نمیکنه چون ivig نیست.  مگر این ...

این سرم راحت گیر میاد ؟؟

دونه چند خریدین ؟؟

ممنون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره عشقم توی کلینیک مام سونو واژینال کرد گفت تخمک داری ولی همشون تنبل ازاد نمیشن یکم چاقم گفت لاغ ...

آهان عزیزم فکر کردم سنت کمتره پس تقریبا هم سن هستیم

نه پس زودتر پیگیر همون ivf باش گلم باز خوبه همسرت مشکل نداره انشالا بار اول مثبت میشی

برای تنبلی اینوفولیک رو کیفیت تخمک خیلی خوب جواب میده