2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم رعایت کن منم چون بالاست شیرینی نمیخورم گفتم اکثرا این مدلی هستیم نگرانی نداره. البته من هم خرم ...

اره عزيزم  خرما شيره خرما رو زياد ميخوردم ولي قند شكلات واينا رو اصلا نميخورم 

بايد تا آخرش بخوري عزيزم، منم ١٩ سيكل آمپول رو زدم، دكتر گفت تا آخر قرصت بخور، دو يا سه روز بعدش هم ...

مرسی عزیزم.کم حجم یعنی تا چه حد.ببخش روان ولی کم حجم یا در حد لک؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورنگ قرصت؟ اكه دورنكه اون رنگ ديكه اش اثر نداره دكترم كفت فقط ٢١ تا بايد بخوري بقيه اش ب ...

آره عزیزم دو رنگه .جدی؟دکترتون کیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جان من الان نگاه كردم قرصم ٢١ عددي هست، ٧ تاي ديگش سفيده كه نخوردم، چون قرص نما هست و تاثيري ند ...

چه باحال اصلا متوجه رنگا نشده بودم تازه فکر میکردم برا خوشگلیشه دو رنگ زدن   واقعا برا خودم متاسف شدم آخه من اولین باره ال دی میخورم

عزیزم بعد ۲۱ روز امپول هم داری؟برا من آمپولم انگاری دوتا سرنگه توی یکیش ی مایع زرده به من گفت ⅓امپول رو بزن خوب چطوری آخه.

منم خیلی کم شیرینی میخورم اصلا چی بشه بخورم بیشتر حس میکنم قندم به خاطر اعصاب و استرسه. پس منم بهشون ...

در عوض همتون من خود شیرینی فروشی رو هم بهم بدن در عرض نیم ساعت تموم شدست .عاشق شیرینیم تازه قندمم از ۸۰ تا بالا نمیره  

در عوض همتون من خود شیرینی فروشی رو هم بهم بدن در عرض نیم ساعت تموم شدست .عاشق شیرینیم تازه قندمم از ...

نوش جونتون،انشالله همیشه سلامت باشی مامان دوقلوها❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم سري پيش آزمايش خونم مثبت شد، سكته كردم،دكتر طرازي ميگفت برو سي تي ريه، رفتم هيچي نبود، خودم راضي ...

کاش از منم آز خون میگرفتن اون لامذهب رو میکنن توی بینی انقدر دردم میگیره انقدر بی حیا بازی در میارم بیا و  ببین.۴بار انجام دادما ولی اصلا عادی نمیشه برام

انجام ميدن، دكتر ميگفت اوايل كنسل ميكرديم، ولي الان با شرايط ايزوله انجام ميديم

ولی انتقال رو انجام نمیدن دیروز تاکید کردن و ازمون تعهد گرفتن که اگر کرونا مثبت شدی انتقال کنسله

عزیزم انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، تماس گرفتم گفتن از 15 تا جنین 2تاش سالمه، 5 تا ...

انشالله همون دوتا جنین برات بشه ی دوقلوی ناز و نیاز به بقیش پیدا نکنی دختر و پسر هم بشه دیگه حله .

آهان یعنی ۷تا سالمه چون اینجا به من گفتن ما مینور رو مشخص نمیکنیم مینور با سالم محاسبه میشه

عه مینور باشه مشکلی نیست پس؟

نوش جونتون،انشالله همیشه سلامت باشی مامان دوقلوها❤❤❤

مرسی عزیزم

وای چه سر کیف اومدم اول صبحی بهم گفتی مامان دوقلوها  

خدا دلتو شاد کنه انشالله

سلام عزیزای دلم. من زیر دلم سمت چپ درد خفیف میگیره گه گاهی. گاهی پای چپم خواب میره ولی سمت چپ زیاد میخوابم بهتر میشه. گرم میشه گاهی بدنم. دو قدم راه میرم و خسته میشم و نفسم میگیره. حس پریود هم دارم گه گاهی. امیدوار باشم؟ دیشب با شوهرم حرف میزدمیم تصمیممون برای مرحله ی بعد فعلا اهداییه😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خوب پس همینارا اینجا هم به ما گفتن.بعدش تا چنددقیقه گفتن تکون نخوری؟مقلا بعضی دکترا میگن همون موقع ب ...

گفتند بیست دقیقه دراز بکشم رو همون تختی که انتقال دادن

بعد هم گفتند بپوش برو خونه، بعد از همون بیست دقیقه هم گفتند اگر میخوای برو دستشویی

البته تاکید کردن که سه روز استراحت کنم 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیز دلم  الهی که خودت به زودی بیای خبر خوش بدی ببین نمیخوام تو کارت دخالت کنم اما یه بار با ...

قربونت برم این چه حرفیه 

اخه مشکل اندومتریوز دارم که فعلا باید اونو حل کنم بعدش  به فکر بچه باشم، تهرانم الان 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️