2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
پس امپول ها خيلي مهم ان كه به بدنمون بسازه چون يادمه شما پانكچر اول تخمك خيلي كم گرفتن ولي اين ...

اگه فقط آمپول مهم بود که من با بیستو هفت تا فولیکول و ذخیره عالی نباید سه تا همش تخمک میداشتم که بازم باید کمه کم ده تا داشتم چون تعداد فولیکول‌های خودم به طور عادی خوبن هرماه. گلم تو پروسه پانکچر خیلی چیزا مهم هستن نمیشه هیچ چیزی رو صدرصدی گفت. 

این تجربه ای بود که من بدست آوردم. نظر دکتر علیرضایی این بود که من حتی با قرص لتروزول و ... هم با توجه به شرایط بدنم باید تخمک خوب و تعداد خوبی بدم چه برسه به النوا. منظورشون این بود ایراد از ساختن بدنم به اون دارو نبوده صدرصد و چیزای دیگه هم خیلی مهمه...

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام ببخشید من دوماه پیش سیکل ای وی اف بودم با گونال اف اچ ام جی فقط ۳تا فولی ۱۷ و۱۸ و ۱۸ داشتم که پانچر به خواست خودم نشدم بعد عید رفتم یه دکتر دیگه اون فولی تبدیل به کیست شده بودن دکتر بهم ال دی و کیوتن ۱۰۰ وپودر فرتولید داد فردا وقت سونو که به امید خدا وارد سیکل بشم فقط دوستان به جز گونال و اچ ام جی چه امپول هست چون اینا فکرمیکنم تخمدانم بهش جواب نمیده بگم دکتر اونو بنویسه ممنون میشم راهنمایی کنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید من دوماه پیش سیکل ای وی اف بودم با گونال اف اچ ام جی فقط ۳تا فولی ۱۷ و۱۸ و ۱۸ داشتم که پ ...

گلم سلام انشالله موفق باشی اینسری. 

گونال  هم خیلی آمپول خوبیه . النوا هم بچه ها خیلی میگن خوبه و راضی بودن . این دو تا خارجی هستن .

سینال و اچ ام جی کارما ایرانی ولی خوبه . 

مثلا دکتر من نظرش این بود الان با توجه به تحریم ها ریسک استفاده از دارویی مثل سینال کمتره ولی النوا و گونال چون تحریمیم  و از شرایط نگهداری و وارد کردنشون خیلی مطمئن نیستیم که مثلا شرایط سرد نگه داشتنو  موقع وارد کردن رعایت کردن یا نه، پس بهتره سینال استفاده کنیم که البته سینال هم از داروخانه معتبر گرفته بشه بهتره.

گلم ذخیرت  خوب بوده بعد این تعداد فولیکول رو داشتی؟ 

گلم سلام انشالله موفق باشی اینسری.  گونال  هم خیلی آمپول خوبیه . النوا هم بچه ها خیلی میگ ...

دکتر میگه تخمدانت حجمش کوچیکه بااین که ۲۴ سالم یه دختر ۳ ساله دارم این دوتا امپول اصلا خوب واکنش نشون نداد بهش تخمدانم دکتر موقع سونو همینجور موند گفت چرا این قدر کم حالا میگم این سری کلا عوض کنم دارومو

پس امپول ها خيلي مهم ان كه به بدنمون بسازه چون يادمه شما پانكچر اول تخمك خيلي كم گرفتن ولي اين ...

یه چیز دیگه گلم اینکه اگه النوا به بدنم نساخته بود روزی که دکتر رفته بودم روز نهم پریودم بعد از زدن النوا که دکتر سونوم کرد که تاریخ عملمو  مشخص کنه نباید میگفت خوبه عالیه اگه تعداد کم میبود دکتر میگفت کمه. متاسفانه نقطه ضعف دکتر قبلیم این بود که توضیح نمیداد و مثلا تعداد نمیگفت و هیچ برگه سونویی هم نمیداد ولی الان که فکرشو میکنم میبینم قاعدتا نباید اگه تعداد فولیکولام کم بود میگفت عالیه خوبه فلان روز بیا برا عمل. پس شاید مشکل از همون دیر یا زود عمل شدنم یا به موقع آمپول نگهدارنده  نزده باشم یا چیزای دیگه....

بخاطر همینه که میگم نمیشه هیچیو  صدرصدی  گفت و مقایسه کرد.

دکتر میگه تخمدانت حجمش کوچیکه بااین که ۲۴ سالم یه دختر ۳ ساله دارم این دوتا امپول اصلا خوب واکنش نشو ...

انشالله موفق باشی گلم و دوباره مامان بشی و به مرادت برسی

ماهنده جون اصلا فكراي منفي نكن فداتشم من سه تا جنين گريد a داشتم كه برام بلاست كردن يدونش بلاست نشد ...

چیکا جون خونریزی و لکه بینی تو چقدر ادامه داشت عزیزم؟الان چند هفته هستی؟ راستی حالت تهوع داری؟من حالت تهوع ندارم

چیکا جون خونریزی و لکه بینی تو چقدر ادامه داشت عزیزم؟الان چند هفته هستی؟ راستی حالت تهوع داری؟من حال ...

من ٦ هفته لكه بينيم شروع شد ٢ روز بعدش خونريزي كردم بعدشم لكه بيني قهوه اي تا ٨ هفته ادامه داشت امروز طبق سونو ٨ هفته و ٦ روزم طبق حساب دكتر ٨ هفته و ٥ روز

خداياشكرت....❤️ 
اينا رو كه  ديكه طبق دستور دكتر پيش ميريم

خوب دیگه مهمه که دکتر چه موقع بگه و چه دستوری بده. صرفا با یه آمپول عوض کردن نمیشه گفت....

بودنم تو همین سایت که آمپول عوض شده و تغییری نشده اینم بوده که عوض شده و تغییر کرده گلم نمیشه صدرصدی هیچ چیزی رو گفت.

اگه مرکز مام الان اکثرا سینال میده بخاطر تحریم بودنه و میگن داروهای خارجی رو نمیشه خیلی از روند و رعایت شرایط نگهداری موقع آوردن مطمئن بود. 

ولی همینجا فک کنم مهگل جون با مرکز مام بودن و از قبل تهیه کرده بودن آمپول پرگوریس  اگه اشتباه نکنم و دکتر علیرضایی بهشون گفتن استفاده کنن حالا کنارش چه داروهای دیگه داشتنو نمیدونم. منظورم اینه دلیل تجویز نکردنشون  بیشتر همین عدم اطمینان داشتنس  فک کنم وگرنه...

حالا نمیدونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه.

انشالله گلم با همین انتقالت بزودی باردار بشی و دلت شاد بشه و دیگه به این چیزاش فکر نکنی.