2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه عزیزم، البته ما یک بار ازمایش دی اف ای دادیم که خوب بود، ولی تحرک و مورفو رو هم تو مام هم تو ...

ایییی نغمه جون .دقیقا شوهر منم مثل شوهرشماست .خسته شدم ازبس تذکر دادم ازبس حرفای تکراری گفتم اما کو کوش شنوا...چند جنین برات تشکیل شده؟

من چون مثانه ام زود پر میشه فقط ی لیوان تو خونه خوردم رفتم. اونجا هم از استرس دستشویی گرفته بودم میگ ...

منکهه قبلش دساشویی رفتم پرستار گفت برو کامل تخلیه نکن گفتم مگه میشه  گفت بعدش اب بخوریادم

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه خود پروژسترون حرکات روده رو کم میکنه و بدن رو مستعد یبوست میکنه، بعد هیوسین کنارش برام جالبه بدو ...

اره عزیزم. روزی یکی گفتن. نمیدونم حالا رفتم مرکز میپزسم🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام من هیچ کاری ....یکسال بعد خودش شده ۱۴...ممکنه ابن سینا باشیراز فرق داشته باشه  فقط همسرم ...

سلام عزیزم.خوبی.دیدی نگرانیت بی مورد بود.خدا رو شکر واقعا خوشحال شدم ایشالله تو همین 3ماه باردار میشی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزم دکترگفت روزه نگیر خیلی ناراحت شدم این توفیق گرفته شد

عزيزدلم خب معلومه روزه يك مقدار بدن رو ضعيف ميكنه اشكالي نداره بعد بجاش قضاشو بگير ديگه كاري بود كه بايد انجام ميدادي انشالله برات پراز خيرو خوشي باشه❤️شبا به پهلو چپ بخواب

خداياشكرت....❤️ 
من تنهاقیمت اونوگفتم وگرنه همشو 460هزارگرفت انوکسا پارین و...  وای دکترخودم گفت نگیر😭😭😭خیلی ...

من شیاف از دفعه اول داشتم هر۲۱ دونه ش که برای یه هفته بود ۱۶۰ بوددانگار.دوفاستون هم‌که ۱۵ تا دونه داشتم انگاری ۱۵۰ ۶۰ شد

یا رب العالمین
عزيزدلم خب معلومه روزه يك مقدار بدن رو ضعيف ميكنه اشكالي نداره بعد بجاش قضاشو بگير ديگه كاري بود كه ...

چشمم عزیزدلم ممنون گفتی الانم اونجوری دراز کشیدم اخه گفتن سه روزاول رعایت کنم. فقط روزی10دقیقه توخونه راه میرم. علت نگرفتن گفتن اب بدن کم میشه واحتمال لخته شدن خون هست

من شیاف از دفعه اول داشتم هر۲۱ دونه ش که برای یه هفته بود ۱۶۰ بوددانگار.دوفاستون هم‌که ۱۵ تا دونه دا ...

اره منم چون همسرم خریده فقط دیگه قیمت کلی رومتوجه شدم460 اخه من امپول انوکساپارین هم دارم. 

دعاکنیدشماهایی که روزه اید ازمن این توفیق گرفته شد. دعاکنیدبگیرن وبمونن اینبار