2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها میگم یه سوال ....ما الان تقریبا یه سالی هست ک شوهرم ازمایش اسپرمش نرماله...خودمم همه چیزم خوب بوده همیشه ...تخمک و ضخامت....چ دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ک باردارنشدم طبیعی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اره عزیزدلم دیروز انتقال دادم😍😍 فقط جیشو بودم سریک ربع بعد انتقال رفتم دستشویی. الانم استراح ...

بسللاااامتییی ان شالله مامان شدی رفتتتت...فک نکنم مشکلی داشته باشه حالا بچه ها میان بهتر میدونن....چندتا انتقال دادی چند روزه  

بسللاااامتییی ان شالله مامان شدی رفتتتت...فک نکنم مشکلی داشته باشه حالا بچه ها میان بهتر میدونن....چ ...

ممنونم فدای توبشم توکل بخدا انشالله. فقط درمورد روزه موندم شدید. 

دوتا سه روزه دعام کن عزیزم خواهش میکنم بمونن

ممنونم فدای توبشم توکل بخدا انشالله. فقط درمورد روزه موندم شدید.  دوتا سه روزه دعام کن عزیزم خ ...

ای خواهر من خودم داشتم گریه میکردم تو اتاق تقریبا یه ساعت پیش میفهمم دردتو ان شالله بحق این لحظات سحر ک مثبت میشی و سالم میان بغلت.....

ممنونم فدای توبشم توکل بخدا انشالله. فقط درمورد روزه موندم شدید.  دوتا سه روزه دعام کن عزیزم خ ...

حالا بگو انتقال چطوریه مراحلش منم منتظر پریودم ک شروع کنم سیکل انتقال رو امروز و فردا میشم....منظورم خود روز انتقال چطوریه درد داره؟؟

ای خواهر من خودم داشتم گریه میکردم تو اتاق تقریبا یه ساعت پیش میفهمم دردتو ان شالله بحق این لحظات سح ...

الهی عزیزم نمیدونم چی بگم چون ادم دلش میگیره گریه سبک میکنه منم چهارشنبه اینطورشدم. 

ممنون فداتشم توکل بخدا التماس دعا

حالا بگو انتقال چطوریه مراحلش منم منتظر پریودم ک شروع کنم سیکل انتقال رو امروز و فردا میشم....منظورم ...

عزیزم هیچ دردی نداره هیچی ها نگران نباش اسونه تنهادردش ترکیدن مثانه هست چون پره😂😂😂

اووه اره دیگه بایدتوسونوگرافی دیده بشه. 

من چون مثانه ام زود پر میشه فقط ی لیوان تو خونه خوردم رفتم. اونجا هم از استرس دستشویی گرفته بودم میگفتم تو رو خدا من دارم میترکم بیاین انتقال بدین دیگه میرم خالی میکنما. ماما موقع انتقال میگف چی شد داشتی میترکیدی که خالیه این ولی میدید تو سونو. گاهی ب اینم فک می کنم ک شاید ازینم بوده باشه که زیاد نخوردم. فک کن با یه لیوان فک می کردم الان دست بزنن بهم با عرض معذرت میریزم. موندم دفعه بعدی چجور برم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من چون مثانه ام زود پر میشه فقط ی لیوان تو خونه خوردم رفتم. اونجا هم از استرس دستشویی گرفته بودم میگ ...

وای میفهممت دقیقا من کلی اب خورده بودم که خوب ببینه و دیدگفت عالیه اما دیگه یه ربع بعدش رفتم تخلیه. من ازدیروز روزانه 10دقیقه توخونه راه مبرم خوبه؟ فقط این روزه فکرمنو درگیرکرده. دعام کن عزیزم بگیرن وای خدا چقدر سخته انتظارپوف

انشالله دفعه بعدانتقالت اخریش باشه ومامان بشی

عزیزم چرا وقتی عمل میکنن وضع بدتر میشه پس چرا دکترا عمل میکنن ؟میشه ازمایشه شوهرمو یه نگاه بندازین ؟ ...

عزیزم از رو ازمایش نمیشه گفت تیاز به عمل داره یا نه. من شوهرم واریکوسل دو طرفه شدید داشت که عمل کرد. اونم با معاینه و سونو مشخص شد.البته قبلش هم اوضاع اسپرمش تعریفی نداشت .تعداد سه میلیون با تحرک و مورفوی صفر. دکترش گفت عمل کنه بهتره میشه ولی دیگه کلا صفر شد . رویان که رفتیم بهمون گفتن اصلا لازم نبوده عمل کنه باید فورا میفرستادن برا میکرو

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دکتر طرازی هم گفت دوماه طبیعی اقدام کنید اگر نشد میکرو  نظرش این بود ذخیره ۱/۹۴پایین هست باید ...

اینا همش حدس و گمانه. منم ذخیرم  ۱.۹ بود ۱۶ تخمک کشیدن که ۱۱ تاش بالغ بودن.دوستم با ذخیره شش دهم هم اندازه من تخمک داشت. پس اینا بنظدم همش حدس و گمانه ان شاالله که طبیعی باردار میشی و اگه قرار بر میکرو شد تخمکای خوبی داری ان شاالله

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام اره عزیزدلم دیروز انتقال دادم😍😍 فقط جیشو بودم سریک ربع بعد انتقال رفتم دستشویی. الانم استراح ...

چیکا جون میگفت به پهلوی چپ میخوابید یه نفر بهش گفته بوده واسه خونرسانی بهتره.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤