2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
خانمهایی که ای وی اف شدین و جواب گرفتین میشه لطفا کمکم کنید.شما سونوی ساک و سونوی قلب رو تو چند هفتگ ...

دوستت اطلاعاتش کاملا اشتباهه بیخیال حرف اینو اون باش قلب تا ۸ هفته هم جا هست برا تشکیل شدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدايي خيلي نامرديه اين قيمت چون سونو سونو هستش ديگه كار اضافه اي انجام نميدن كه😐😐چي بگم والله بجاي ...

کدوم بیمارستان بودی عزیزم؟ دکتر مردانش کیه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم جایی نشنیدم خودم تجربه کردم وقتی ذخیره 2.8و تخمک دارم ولی جنین برام تشکیل نمیشه یعنی تخمک ...

از مريض ها پرس جو كن خيلي ها مثبت ميشن جنين هاشون اهدا ميكنن ببين واسطه ندارن از خود شخص بگيري 

اره اتفاقا خودمم دوس دارم هفته بعد سونو برم چون دکترم گفت سونو نیازنیست ...ایشالا همون ۳بشه خوبه دخت ...

درکت میکنم اخرای بارداری ادم خواب وخوراک نداره بعدشم  دیگه اصلا نداره .من یک هفته قبلش بیوفیزیکال دادم و سری اخر خودش تو مطب یبار دیگه سونو کرد 

ولسه انتقال روش تاكيد داشت؟

هم پانکچر هم انتقال 

به من گفت میخوری دیگه گفتم دکتر تموم شد دیگه نگرفتم گفت نهههههه حتما بگیرا گفتم چشم بنویس بگیرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
حالا یکشنبه بازم میرم پیش دکتر شاید یه سونوهم دادم ..ایشالا هرچی خیره همون بشه ...ثمین جون چیکارکردی ...

سیکل لانگم متاسفانه نازنین

ال دی داده حالمو خراب میکنه لعنتی

جنتی به من شنبه صبح نوبت داد  نکنه اشتباه نوبت دادن😳

نه عزیزم حتما روزاش جابجا شده نگران نباش 

خدا رو شکر بهتر شده فقط من اوایل از درد وبیخوابی نمیدونستم داروهای دکترو بجای سی سی میلی میدادم واسه ...

خداروشکر عزیزم ...اخییی چقد اذیت شده طفلی ..ایشالا بزرگتربشه بهترمیشه 

[QUOTE=185765018]دکتر تیم نصر 526 دکتر دیگه که تیم نصر نیستن ارزون ترن پیام نمیخونین من چند بار نوشتم يعني به اسم دكتر نصر پول ميگيرن  من يكي اونجا بود با دكتر نصر  نوبت كرفته بود تو برگه  نوشته بود تيم دكتر نصر ولي  بركه من نوشته بودن دكتر عليرضايي، منم برسيدم گفتن هر كي با دكتر نصر نوبتبگيره پيام مياد ميگن تيم دكتر نصر  اخه دكتر عليرضايي يا لاهوتي جه ربطي به دكتر نصر دارن اينا تجويز براساس نظر خودشون ميدن دكتر نصر خارج اونجا كار ميكنه  

درکت میکنم اخرای بارداری ادم خواب وخوراک نداره بعدشم  دیگه اصلا نداره .من یک هفته قبلش بیوفیزیک ...

دکترمن سونو نمیکنه دیگه ...من اصلا بیوفیزیکال ندادم 

..واقعا روزای اخر ادم طاقتش تموم میشه 

[QUOTE=185765018]دکتر تیم نصر 526 دکتر دیگه که تیم نصر نیستن ارزون ترن پیام نمیخونین من چند بار نوشت ...

ول کن خواهر بخوام به این چیز فکر کنم که باید دیوانه بشیم حالا که رفتیم مام دیگه فکر کردن به این چیزها جز اعصاب خوردی هیچی نداره