2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
آره بخدا.چیکا جون من که دیگه احساس میکنم اینقدر ضعیف شدم دیگه حتی توانایی استرس و رنج خوردن و ناراحت ...

عزيزم با ني نيا صحبت كن مطمئن باش حالشونم خيلي خوبه خيالت راحت باشه الكي به خودت استرس وارد نكن اون خونريزي و لكي كه من ديدم تا مرز سكته پيش رفتم اما خداروشكر حالش خوب بود تو هم خيالت راحت باشه😘

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلی خوبی؟ واقعا کیفیت تخمک به ذخیره ربط نداره؟اینو کجا شنیدید؟ منم ذخیرم ۱/94 پارسال برایی ش ...

سلام عزیزم جایی نشنیدم خودم تجربه کردم وقتی ذخیره 2.8و تخمک دارم ولی جنین برام تشکیل نمیشه یعنی تخمک بیکیفیت با جنین شناس و دکتر صحبت کردم گفتن بیکیفیت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون شما این سری النوا داشتی؟ چطور بود؟ عوارض اون ریزش مو گرفتی؟ 

خواهری آره من داشتم هم الونوا داشتم هم پی دی هوموگ عوارض کدومشونه خدا داند و بس

از اونورم کلی مکمل داشتم روزانه ۱۷تا قرص میخوردم‌ هایپر شدیدم شدم پودر پروتئینم بهش اضافه شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جواب ندی فایده نداره یبار برای همیشه بشورش بزار کنار تا بفهمه

به ادم نفهم ميتوني چيزي بفهموني؟ هيچوقت فكرشم نميكردم يه ادم اينقدر حقير باشه كه براي هم نوع خودش تا اين حد بد بخواد كه خدايي نكرده مرگ بچه طرفو بخواد ارزو كنه. اينجور ادما دلشون كوچيكه من فقط ميسپارم به خدا همين و بس

خداياشكرت....❤️ 
یک سونو ۳۸ هفته برو اگه بالای ۳ کیلو بود  خوبه اگه هفته ای ۵۰۰ اضافه بشه  تا اون موقع۳ وخو ...

اره اتفاقا خودمم دوس دارم هفته بعد سونو برم چون دکترم گفت سونو نیازنیست ...ایشالا همون ۳بشه خوبه دختردوستم ۳۸هفته ۲۹۰۰بدنیا اومد خداروشکر خیلی هم ریزنبود 

تکمیلی ما هم نازایی نمیده😔 

عه چه بد برا من نازایی تا سقف ۷تومن دارو ۱و نیم و سونو ۷۰۰  ۱و نیم میده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانمهایی که ای وی اف شدین و جواب گرفتین میشه لطفا کمکم کنید.شما سونوی ساک و سونوی قلب رو تو چند هفتگ ...

عزیزم قرار نیست همه مثل هم باشن. خیلی کم هست مواردی که تو ۵ هفته قلب دیده شده. دوستت هم ببخشید چرت گفته. نرمالش ۸ هفته است . ولی خب ممکنه زودتر دیده بشه. من خودم هفت هفته تمام بودم رفنم سونو قلب دیده شد. دوستم هفت هفته جنین بود قلب نبود . ۸ هفته و سه روز رفت قلب رو هم دید 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من سه شنبه مام بودم برای تعیین جنسیت که پرسیدم‌گفت بدون دارو ۲۷ تومن شده 

یا خدااااا.با دارو تا ۴۰تومنم میرسه قطعا

خانوما من سه شنبه مرکز مام بودم این برگه رو دادن بهم . تعرفشونو نوشته 

الان نكاه كردم برگه خودم تعيين جتسيت نوشته ١١٥٠٠  نه ١١ بعد اينجا زدن ١١٤٠٠ كشكي  قيمّت عوض ميكنن وقعا كسي نيست پيگيري كنه