2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
عزیزم خیلی هم عالیه، نگران نباش، منم هر روز ساعت ها گریه میکنم، که تا این سن همسرم بچه نمیخواست، الا ...

آفرین به انرژیت بابته پلیپ خیلی نگران نباش اون رکز که گفتی رفتم نگاه کردم خیلی چیز مهمی نیست. انشالله که مامان میشی .

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین به انرژیت بابته پلیپ خیلی نگران نباش اون رکز که گفتی رفتم نگاه کردم خیلی چیز مهمی نیست. انشالل ...

ان شالله، مشکلم اینه که همش همسرم رو مقصر میدونم، چرا نگذاشت زودتر اقدام کنیم،

سلام. بالاخره جواب آزمایش ایمنی و ژنتیک مولکولی من اومد. ممنون میشم اگه نکته ای داشت بگید بهم. متاسف ...

عزیزم یه کوچولو ژن غلظت خون داری و یکی از فاکتور های ایمنی لب مرز هست که اصلا مشکل خاصی نیست 

با همون داروهای روتین انتقال کارت راه میفته

نه قربونت برم من کی گفتم پیر. من خیلی شادم ولی میگم شاید به خاطر سنم دچار هر چیزی بشم خودمو میگم کار ...

سن بالا دیگه خوب پیر میشه  

ذخیرت پایین هم نیس.من خونریزی هام زیاد نیس یعنی به یائسگی نزدیکم؟مامانم ۵۲سالشه جدیدا داره یائسه میشه هنوز پریود میشه

یا رب العالمین
ان شالله، مشکلم اینه که همش همسرم رو مقصر میدونم، چرا نگذاشت زودتر اقدام کنیم،

اشکال نداره منم همسرم خیلی دوست داشت ولی من میگفتم نه تا آخر کار به اینجا کشید. کسی رو مقصر ندون آدما اشتباه میکنن و پشیمونی سودی نداره

سلام دوستان من 24 اسفند انتقال داشتم جنین 3 روزه هنوز هیچ سونویی انجام ندادم الان من چند هفتمه؟؟؟ ا ...

سلام عزیزم سن بارداری برای ما بر اساس آخرین پریود نیست، این جوریه

14+سن جنین + روزهای بعد از انتقال، جواب تقسیم بر 7

علامت نمیخواد این پروژسترونا که وقتی میزدم جاش معلوم‌بود۳روز زده بودم شبش گریه میکردم ازدرد.میگم یوق ...

نمی دونم چی میشه یه سری دادم ب شوهر برام بزنه همیشه جاشو نشون میدادم این سری حواسم نبود نگفتم اونم نپرسید بعد از زدن پاشدم دیدم قشنگ زده وسط باسن  😂امپولشم پرژسترون بود تا یه ماه کبود بود و خارش داشت اون قسمت  در این حد عارضه نشون داد ببین خودت یاد بگیری با دل صبر تزریق میکنی عوارضاشم کمتر نشون میده 

سن بالا دیگه خوب پیر میشه     ذخیرت پایین هم نیس.من خونریزی هام زیاد نیس یعنی به یائسگی ن ...

🤭🤭🤭خب نسبت به کسی که ۲۰ ۲۵ سالشه سنه ما بالاتره عزیزم. اینکه یکی ۳۵ سالگی ازدواج میکنه خیلی فرق داره تا من کم عقل که ۲۳ سالگی ازدواج کردم و خودم دیر بچه خواستم حالا اینم عواقبم کارم. خدا مادرتون رو حفظ کنه