2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045091 بازدید | 684426 پست
عزيزم مگه شما قرص ال دي و آمپول ديفرلين نداشتي قبل انتقال؟ چطوري 7 تا فوليکول داشتي؟

چراماه قبل مصرف کردم ال دی فقط امااینماه چون استرادیول اثرنداشت برام سه ماه الکی دیگه لتروزل وسینال اف داده بود زده بودم برای همین فولیکول دارم گفت احتمالایکیشم خودش ازادبشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دو ساعته سردردو حالت تهوع شديد دارم طوري كه دوبار بالا اوردم با اينكه كل روز فقط يدونه سيب خوردم. خطرناكه اين سردرد بچه ها؟😔😔دلم شور ميزنه من قبلا ميگرن هم داشتم كه حدود دوسالي بود خوب شده بودم

خداياشكرت....❤️ 
بسلامتي عزيزم، انشالله که باردار ميشي و خوشحاليت صدبرابر ميشه.

ممنون قربونت برم خیلی حس نابیه اره؟ چقدر دلم میخواد اینماه تجربه کنم. توروخدا دعاکنیدماروهم شمابارداریدبه خدانزدیک. بخدامنم سرافطارهروز برای سلامتی بچه ها و خودتون حمدمیخونم وصلوات میفرستم

سلام. خانمایی که تو سیکل انتقال آسپرین میخورین این قرصو چه زمانی در روز میخورید؟ من روزی یدونه تا ا ...

سلام عزیزم. برا من نوشته بودن بعد شام

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون قربونت برم خیلی حس نابیه اره؟ چقدر دلم میخواد اینماه تجربه کنم. توروخدا دعاکنیدماروهم شماباردا ...

عزيزم از ته دلم از خدا ميخوام اينماه ناب ترين حس دنيا نصيبت بشه به حق امام زمان❤️❤️❤️برات ١٤ تا صلوات فرستادم❤️

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من دو ساعته سردردو حالت تهوع شديد دارم طوري كه دوبار بالا اوردم با اينكه كل روز فقط يدونه سيب ...

چیکا جون اصلا نترس عزیزم حتما ویار بارداریه دیگه ولی رفتی دکتر بگو قبلا میگرن داشتی. باور کن شما صحیح و سلامت دوتا فندوقت رو بغل میکنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلاممم عزیزم الانم ازخوشی گریه میکنم وای باورم نمیشه دکترگفت وضعت خوبه توی سونو حتی ذخیرتم بهتره الا ...

اااای جاااانم. ان شاالله بهرین نتیجه رو میگیری و بازم فقط از ذوق و شادی گریه میکنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چیکا جون اصلا نترس عزیزم حتما ویار بارداریه دیگه ولی رفتی دکتر بگو قبلا میگرن داشتی. باور کن شما صحی ...

زنگ زدم مطب قراره برام بپرسه كه چيكار كنم انشالله خير باشه فقط😔

خداياشكرت....❤️ 
ممنون قربونت برم خیلی حس نابیه اره؟ چقدر دلم میخواد اینماه تجربه کنم. توروخدا دعاکنیدماروهم شماباردا ...

عزيز دلم، از ته قلبم برات دعا ميکنم اين ماه، مامان بشي قربونت برم.

خدايا قسمت ميدم به اين روز عزيز که همه از چشم انتظاري بيرون بيان مخصوصا اين دوست عزيزم، دورت بگردم انشالله مثبت ميشي و من کلي برات ذوق ميکنم.

اره عزيزم فردا ميشم ٨ هفته ميترسم براي بچم اتفاقي بيفته بدجور حالم بده😭😭😭

الهی قربونت برم ایشالله هیچی نمیشه بدبه دلت راه نده. اینحورمیشی صبحهاساقه طلایی بخور ناشتا. برات ایت الکرسی میخونم به نیت خودت ونی نی

عزيزم از ته دلم از خدا ميخوام اينماه ناب ترين حس دنيا نصيبت بشه به حق امام زمان❤️❤️❤️برات ١٤ تا صلوا ...

وای الهی فدای مهربونیت بشم مامان خوب. ممنونتم التماس دعا توکل بخدا خدا بهترین اروپا امون رقم بزنه انشالله

الهی قربونت برم ایشالله هیچی نمیشه بدبه دلت راه نده. اینحورمیشی صبحهاساقه طلایی بخور ناشتا. برات ایت ...

فداي مهربونيت عزيزم انشاالله بهترين ها برات اتفاق بيفته❤️

خداياشكرت....❤️