2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
زینب جون عزیزم من اگه خودم بخوام دکترتاریخ زایمانمو واسه ۳۸هفته و۵روز بندازه مشکلی داره ؟ چون میگه ا ...

ببین هر چی دکترت میگه، دقیقا هر یک روز بیشتر تو رحم موندن اگر مشکلی نباشه بهترین کار هست 

حتی اگر دردهای زایمان شروع بشه و سزارین کنن باز بهتره

در این حد خوبه بیشتر نگه داشتن

عزیزم این حرفا نیست اصلا منم انتقال اول آسپرين داشتم غلظت خون هم نداشتم!!!!  ویتامین د3 هم طبق ...

پس میتونم خودم اسپرین بخورم؟بلدنیستم چه دوزی باید بگیرم؟

هفته ۲۴ منظورتون چیه؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه نذارین گلم 😉😉😉😉

سلام عزیزم 

عزیزم میشه سوال منم جواب بدین؟؟؟ممنون میشم😊😇❤

من از اخر هفته باید استرادیول رو شروع کنم

لووتیروکسین هم دارم میخورم..این دوتا دارو رو چ جوری بخورم ک تداخل نداشته باشه

آخه لووتیروکسین باید ناشتا باشم و استرادیول هرهشت ساعت..

هر جوری حساب میکنم نمیشه..🤕گیج شدمممم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ببین هر چی دکترت میگه، دقیقا هر یک روز بیشتر تو رحم موندن اگر مشکلی نباشه بهترین کار هست  حتی ...

ممنونم عزیزم هرجی خدابخواد ...اگه اینو به همسرم بگم کلا میگه تا۴۰هفته بمونه پس 🤦‍♀️ راستی درد واژن طبیعیه؟ من خیلی اذیتم ازدرد کمرو واژن نمیتونم راه برم دکترهم اصلا معاینه نکرد میترسم دهانه رحمم بازشده باشه چون ۳روزه کمردرد مداوم دارم 

عه جدی نخورم؟آخه همسرم ی زمان محدودی وقت داره برا روز انتقالم اگر دیر پریود شم همه برنامه ریزیا بهم ...

می خوای از زینبی بپرس ببین اشکال نداره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خوب دیکه که مطبش نمیرم تا وقتی پریود یشم بخوام انتقال بدم اونموقع دیرنیس؟

نه عزیزم فک نکنم من همزمان با شروع سیکل دارم میخورم. خود دکتر بگی برات مینویسه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زینب جون عزیزم من اگه خودم بخوام دکترتاریخ زایمانمو واسه ۳۸هفته و۵روز بندازه مشکلی داره ؟ چون میگه ا ...

ای جون میبینم دیگه چیزی نمونده نی نی تو بگیری بعلت ایشالا قسمت منتظرااا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم  عزیزم میشه سوال منم جواب بدین؟؟؟ممنون میشم😊😇❤ من از اخر هفته باید استرادیول رو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ حالا دقیقا هر 8 ساعت نشد اشکال نداره، نیم ساعت با لووتیروکسین فاصله داشته باشه کافیه اول لووتیروکسین بعد استرادیول 

آره گلم الان احتمال همه چی هست 🤪🤪🤪 خوب خواب این روزهای آخرو 

مرسی عزیزم ایشالا مشکلی پیش نیاد الهی قسمت همه دوستامون بشه 🙏🙏🙏🙏چشششششم توصیه ایه که همه میکنننن ولی کوخوااااب 🥴🥴🥴🥴

سلام عزیزم خوبی‌؟ حالا دقیقا هر 8 ساعت نشد اشکال نداره، نیم ساعت با لووتیروکسین فاصله داشته باشه کاف ...

مرسی مهربونم ❤❤

پس اول لووتیروکسین بخورم!!

من میخاستم اول استرادیول بخورم🙈

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم من اصلا مصرف سرخود رو پیشنهاد نمیدم... خودم هم بودم بدون مشورت دکتر هیچ کار نمیکردم 

شما از چندروزقبل انتقال اسپرین مصرف کردی؟

من وقتی برای انتقال برم دکتر نهایت ۱۵روز قبل انتقال میشه دیرنیس؟ من احتمالا سیکلم‌کوتاه هست

یا رب العالمین