2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من جهاد نرفتم تا حالا،ولی پی آر پی رو کلینیک میلاد برام انجام دادن،در کل بیمارستان الزهرا میرم که هم ...

عزیزم الزهرا نظم و رفتارشون چجوریه؟ راضی هستی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من جهاد نرفتم تا حالا،ولی پی آر پی رو کلینیک میلاد برام انجام دادن،در کل بیمارستان الزهرا میرم که هم ...

پی آر پی رو واسه افزایش ضخامت رحم انجام میدن ؟ شما مشکلتون چی بود پی آر پی کردید؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو روزی هزاربار شاکرم و از ته دلم میخوام همه زودتر به آرزوشون برسن چون واقعا سخته این مسیر . حدا ...

سلام عزیزم
قدم نورسیدت مبارک
من یه راهنمایی میخواستم ازت
من ابن سینا ویزیت شدم و دکتر تشخیص اندومتریوز شدید  داده شما اول جنین فریز کردید بعد عمل کردید؟
پیش کدوم دکتر انجام دادی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشاالله جواب آزمايشت مشكلي نداره و راحت وارد سيكل ميشي🌷

قربونت برم ممنونم عزیزم. ان شاالله هممون نتیجه بگیریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

نازیلا جون چیکا جون و بقیه خانمها که انتقال مثبت داشتن توروخدا راهنمایی کنین.من ۶هفته دو روز هستم.دیشب اول لکه قهوه ای بعد هم دو سه قطره خون و باز تا الان لکه قهوه ای دارم.زنگ زدم مرکز میگه مشکلی نیست.چکار کنم استرس دارم.بچه ها من الان حالت تهوع هم ندارم یعنی مشکلیه

سلام عزیزم نه من مشکل نازکی ندارم تا حالا که خداروشکر سونوهام  اوکی بوده حالا انشالله از این به ...

سلام عزیزم من چون با خوردن استرادول معدم درد میگیره بعد نهار وشام‌میخورم مشکلی که نیست ...؟

ای بابا نگران نباش برای من دقیقا ۲۰ روز شد تا قطع شد ، الانم که موقع پریدیم شده دوباره یه ترشح داشتم ...

اي خدا نميدونم والله منم نزديك پريودمه درد دارم يكم گاهي. خدا كمكمون كنه❤️

خداياشكرت....❤️ 
نازیلا جون چیکا جون و بقیه خانمها که انتقال مثبت داشتن توروخدا راهنمایی کنین.من ۶هفته دو روز هستم.دی ...

عزيزم منم دقيقا تو ٦ هفته و ٢ روز اين اتفاق برام افتاد و رفتم دكتر همه چي خوب بود و دكتر گفت طبيعيه و شيافمو دوتا كرد. شياف استفاده كن استراحت كن پاهاتو بالاتر از سرت قرار بده من الان ٧ هفته و ٤ روزم همچنان لك قهوه اي دارم. نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم من چون با خوردن استرادول معدم درد میگیره بعد نهار وشام‌میخورم مشکلی که نیست ...؟

والا فک نکنم مشکلی باشه من خودمم تازه باید این قرصو شروع کنم دکترم گفته بود دوتا صبح دوتا شب حالا چون من ظهر پریود شدم موندم که باید چکار کنم

در اندک من تویی فراوان یارب..
نازیلا جون چیکا جون و بقیه خانمها که انتقال مثبت داشتن توروخدا راهنمایی کنین.من ۶هفته دو روز هستم.دی ...

بابت تهوع هم من يروز دارم يروز ندارم خيالت راحت باشه

خداياشكرت....❤️