2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
راستي عزيزم شما كه خودتون مشكلي نداشتين ذخيره وكيفيت تخمك واينا هم كفتنخوبه ؟بس جطور ...

اره همچی خوب بود من بدون دارو یازده تا فولیکول داشتم نمیدونم چرا اینجوری میشه مثلا من ۱۰ تخمک خوب داشتم اما فقط ۵ جنین که دکتر گفت یکیش از بین رفت شد چهار تا شد که همونو پی جی دی کردن هنوز پیش دکترم نرفتم ولی فک می کنم به خاطر اسپرم شوهرم باشه چون خیلی ضعیفه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها کسی میدونه جواب CD مارکرها رو چقد طول می کشه تا بدن؟ من 16 اسفند آز دادم نوشته بودن جوابشو بر ...

سلام،شما تبریز هستید،کدوم آزمایشگاه دادین؟

من آذرآبادگان رفتم دادم،جوابش یه کم دیر اومد،برا من هم سی دی مارکرها عددش زیاد شده دکتر ایمونولوژی (دکتر احمدیان)گفته باید لنفوسیت تراپی بشی

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران‌نباش. منم قبل از انتقالم مشخص شد کم کاری تیرویید دارم و تا الان دارم قرص میخورم

وااای خدا خیررت بده الهیییی عزیزم

خیالم رو راحت کردییی

مرسی مهربونم🤗🤗❤❤😘😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسسی عزیز دلمممم 😍😍🤗🤗😘😘 نگران انتقام تداخل نداشته باشه ؟؟؟ دو هفته قبل از انتقال این دارو ...

نه عزیزم چه مشکلی. تیروییدت اگه خدایی نکرده میزون نباشه روی جنین اثر بدی داره. اتفاقا باید بخوری تا بیاد به محدوده نرمال تا اجازه انتقال داشته باشی.

نه عزیزم چه مشکلی. تیروییدت اگه خدایی نکرده میزون نباشه روی جنین اثر بدی داره. اتفاقا باید بخوری تا ...

مرسی عزیز دلمممم 

خیلی لطف کردی 🤗🤗🤗❤❤😘😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خواهر ی تار مو چیزی نیست که خودتو بخاطرش اذیت کنی اگر موهای منو ببینی وحشت میکنی ولی مگه چاره ای دار ...

برای منم جالب بود یه تار موی سفید انقدر ناراحتش کرد   

منم تقریبا جوگندمی محسوب میشم. چند وقت پیش بردارزاده 11 ساله ام بهم گفت عمه مگه موهات لمه نیست؟! گفتم چرا عزیزم، خدا کل موهامو برام لمه کرد   

مامان های دوقلوها، لطفا بیایید بگید سیسمونی چی خریدین؟ 

دو تا کریر خریدین با دو تا صندلی ماشین از 9 ماهگی؟ یا کلا دو تا صندلی ماشین از بدو تولد؟ ساک حمل و این چیزها چی؟ میشه قنداق سوییسی رو برای حمل و نقل های ماه های اول استفاده کرد؟ 

من خیلی گیج شدم. راهنماییم کنید لطفا

خانما من امیدخدا 25 اردیبهشت با دکتر نصر انتقال دارم توروخدا تجربه موفق و مفیدتون رو بگین.. چی بخورم ...

عزیزم خودتو اذیت نکن بااین چیزا نیست اون بالایی بخواد مثبت میشی انشاالله .من ۲۵ اسفند انتقال داشتم بایکی از دوستام ک توکلینیک اشنا شده بودم جفتمون انتقال دادیم باورت میشه اون ک اصلا رعایت نکرد و تازه تعیین جنسیت بود مثبت شد باوجود اینکه بعد انتقال مسافرت شمال هم  رفت وبرگشت گفت من مثل همیشه خوردم اصلا گرمی یا سردی واین چیزا نخوردم زندگی عادی مو داشتم بیرون هم میرفت حمام هم همینطور منی ک عید رو توخونه بودم واستراحت میکردم وهیچ کجا نرفتم .۱۴روز حمام نرفتم و گرمی سردی رورعایت کردم تازه تعیین جنسیت هم نبودم توالت فرنگی هم استفاده کردم واون استفاده نکرده بود بعدش من منفی اون مثبت .

عزیزم خودتو اذیت نکن بااین چیزا نیست اون بالایی بخواد مثبت میشی انشاالله .من ۲۵ اسفند انتقال داشتم ب ...

من فکر میکنم‌ استرس باعث شد منفی بشم چیزی ک اون اصلا نداشت هرروز باهم در تماس بودیم اون اصلا از بی بی هم استفاده نکرد گفت هرچی خدا بخواد ولی من از روز ششم شروع کردم به بی بی زدن باوجود اینکه اون چون تعیبن جنسیت بود همون سه تا جنین روداشت ک دکتر انتقال داده بود ولی من بازم جنین داشتم من بااسترس منفی شدم اون بدون استرس مثبت .

عزیزم خودتو اذیت نکن بااین چیزا نیست اون بالایی بخواد مثبت میشی انشاالله .من ۲۵ اسفند انتقال داشتم ب ...

عزیزم قاعدتا موفقیت تعیین جنسیت ها بیشتره چون مشکل کمتری دارن و اکثرا قبلا بارداری داشتن، یعنی بدن سالم تری نسبت به نابارورها دارن. مگه اینکه اولین بارداریشون باشه و در این صورت تفاوتی بین تعیین جنسیت و معمولی نیست.

دوم اینکه شما چیزهایی رو رعایت کردی که توصیه پزشک نیست. یعنی یه سری چیزها بی دلیل بین مردم باب شده که حموم نرید، نشاسته بخورید، لوبیا بخورید، نمیدونم این جور چیزها تا شانستون بیشتر شه و امثالهم. من ندیدم دکتری همچین توصیه ای کنه. پیشنهاد استراحت بیشتر هم فقط برای سه روز اوله. 

تازه همه اینها به کنار احتمال موفقیت در بهترین حالت 40% هست که تفسیر دیگه اش همونه که به قول شما اگه اون بالاییه بخواد همون میشه. انشالله این بار مثبت میشی   

عزیزم چون دیدم شما چند بار اینو میگی گفتم بگم بهتون. اولا قاعدتا موفقیت تعیین جنسیت ها بیشتره چون مش ...

منم هم قبلا باروری داشتم ولی از ازدواج اولم ازدواج دومم همسرم ضعیف بود خودم هیچ مشگلی ندارم فقط ادم استرسی هستم همین از دوماه قبل انتقال هم استرس اینو داشتم چی بخورم چی نه .درکل منظورم این بود خدا باید بخواد واینکه استرس اصلا خوب نیست .وخوردن این چیزام مهم نیست اصلا .

عزیزم قاعدتا موفقیت تعیین جنسیت ها بیشتره چون مشکل کمتری دارن و اکثرا قبلا بارداری داشتن، یعنی بدن س ...

من خودم میخواستم تعیین جنسیت کنم دکتر گفت درصد میاد پایین ک مثبت بشه وچون همسرم بچه ی اولش بود تعیین جنسیت نکردم