2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
من رفتم تو سیکل انتقال ، البته دکتر مشکوک به پولیپ شد، نمیدونم اگر عمل کنم انتقال میدن یا باید صبر ک ...

پس خوبه که هر روز شدن. پولیپ که چیز مهمی نیست حتما ال دی داده که اگر خودش رفع نشد هیسترو کنه آره؟ 

منم قبلا داشتم خودبخود رفع شد

آره دیگه اگر هیسترو کنی بگو خراش هم برات بده انشالا ماه بعدش انتقال میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خوبه که هر روز شدن. پولیپ که چیز مهمی نیست حتما ال دی داده که اگر خودش رفع نشد هیسترو کنه آره؟&nb ...

من ازش خواستم هر ازمایشی لازمه بده الان، گفتم اونهایی که بعد انتقال منفی هم میدید الان برای من بنویسید، قبول نکرد

من خوشحال و شاد رفتم فکر کردم دو هفته دیگه انتقال میدن😂😂😂تازه برام ال دی نوشت، و اینکه شاید بخواد ...

آره منم اواخر بهمن مه پانکچرم بود کلی حساب کتاب کرده بودم واسه خودم برنامه ریزی کرده بودم که اسفند انتقال دارم 😅😅😅  بعد پانکچر رفتم دکتر گفت چه خبره مگه هولی برو دو ماه دیگه بیا هیسترو تازه ماه بعدش انتقال!! تازه اونم که تصمیم به پانکچر مجدد گرفتم دیگه هیچی همه برنامه هام بهم ریخت 😬 

نمیدونم، گفت انتقالت میشه ۴۵ روز دیگه، بله گفت برات هیستروکنم و خراش بدم

انشالا عزیزم انشالا خیر باشه همین اولین بار میچسبه به دلت یه نی‌نی خوشگل سالم میشه براتون

حالا من بهش نگفتم میخوام برم پیش زرنانی آزمایشهای ایمنی انعقادی رو اون برام بنویسه بعد جوابش اومد به خانم دکتر بگم 

انشالا عزیزم انشالا خیر باشه همین اولین بار میچسبه به دلت یه نی‌نی خوشگل سالم میشه براتون حالا من ب ...

چه فکر خوبی، به نظرم برای امثال ما که شرایطمون خاصه باید همین اول راه همه ازمایشات رو بدن

دارو خودت گرفتی ؟ برای من رو عوض کرد ها، پانکچر اول و دوم فرق داشت

نه بابا اسفند رفتم پیشش خودش نوشت باز همون پرگووریس داد قرار شد پری شدم برم که تاخیر داره هنوز نشدم 😒 

چند تا جنین داری؟ 

چه فکر خوبی، به نظرم برای امثال ما که شرایطمون خاصه باید همین اول راه همه ازمایشات رو بدن

آخه جایی خوندم کسایی که اندومتریوز دارن احتمال داشتن مشکل ایمنی دارن از طرفی همسرم کرونا گرفت من ازش نگرفتم همش فکرم درگیره که از همون ایمنی بالا و اینا باشه گفتم برم مطمئن شم