2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره.خورشت کردم و استانبولی کردم خوردم ابپز هم کردم بینشون میخوردم.اخه وقت نداشتم برا ضخامت 

شما حتما آخراش دیگه استفاده کردین  من از سه پریودی دارم استفاده میکنم امیدوارم نتیجه بگیرم

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزدلم، توکل به خدا❤ لی لا جون زایمانت کی هستش انشاالله؟

خدا بخواد نوزدهم شادن جون. خدا بخواد بی حرف پیش پنجشنبه نوزدهم فروردین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من هنوز جای بخیه هام درد میکنه روزای اول اصلا نمیتونتم بشینم

اوه اوه آره شنیده بودم تا چند وقت نشستن سخته. از این بالش ها بگیر از داروخانه که وسطشون یه دایره سوراخه. نمیدونم اسمش چیه

سلام لیلا جون چطوری نی نی چطوره ان شاالله نینیتو سالم بغل بگیری وقتی میام تاپیک میبینم یکی مامان شد ...

سلام عزیزم. منم دقیقا همینجوریم‌. امیدوارم همه بچه های تاپیک به آرزوشون هرچه زودتر برسن. چشم عزیزم حتما. شمام برام خیلی دعا کن عزیزم

مرسی ک گفتی چقدر بد شد. من حتما باید ویزیت بشم. بیمارستان الزهرا هم می اومد ولی فعلا کلینیک صبحش ت ...

اگه حتما باید ویزیت بشی برو پیش دکتر بهزاد شاکریان 

اونم عالیه

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
واقعا خدا شفاشون بده لی لا جون الهی شکر به سلامتی رسیدی به ته بارداریت انشالله به زودی روی ماه پسرت ...

ثمین بانو خوبی عزیزم؟ باورت میشه دیشب نصفه شب همش یادت بودم.؟ مطمئنم به زودی یه تیکر خوشگل میذاری عزیزم

واللا‌من‌چندسال‌پیش‌رفتم‌دکتر گفت‌‌هورمون‌های‌مردانم‌بالاست گفتش‌بایددوسال‌درمان‌کنم..من‌تقریبا‌یس ...

۲ساااااااال خیلیه

آخه من مشکلی نداشتم که

یهو بعد مصرف داروهای پانکچر اینجور شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزيزم من ديروز رفتم مطب خودشون بودن.  ساعت چند زنگ زدي امروز؟

دکتر طرازی بودن؟عجب 

آخه مرکز به من گفت تا ته ماه ایران نیستن با دکتر جایگزین بهم وقت داد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
استاد چرند گفتن وااااای نپرس از موهای کچلم  دوست دارم خودمو خط خطی کنم  اگر این پژمان پ ...

یه کم بزن به بی خیالی

تو الان مدیر پروژه بارداریت هستی

اصلا نباید بزاری چیزی اعصابتو بهم بریزه

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
من هر دو رو استفاده میکردم

عزیز من خدا بخواد میخوام اینطور بخورم که یک لیوان شیر سویا روزی و یک قاشق نشاسته ی گندم تو اب سرد از صبح روز انتقال تا آزمایش. درسته؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰