2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شماکی قراره بری برا انتقال؟ من اگه پریودم عقب نیفته تو ماه رمضون میشه دوست ندارم میخوام بعدش برم.بن ...

اگه همه چی خوب پیش بره اردیبهشت انتقال میدن. البته همین ماه باید برم برای شروع سیکل

فکرنکنم برات بلاست کنن، اگه اشتباه نکنم سه تا جنین فریز داری، سه روزه انتقال میدن. فقط بگو برات هچینگ کنن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم زود رفتي مطمئن باش تو سونو بعدي قلب نازشو ميبيني😍😍

شما هم زود رفته بودی ؟ چند تا ساک حاملگی دیدی عزیزم اون قبلی ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش برات همه کاراتو کرد اخه شهرمون مامای همراه فقط کمکت میکنه تو زایمان اگه بخیه ای چیزی لازم باشه ...

راستش من بلافاصله بعد زایمانم افتادم به خونریزی شدید چون چسبندگی جفت داشتم منو بردن اتاق عمل بعد کورتاژ خود دکتر بخیه رو هم زد برام 

خودش برات همه کاراتو کرد اخه شهرمون مامای همراه فقط کمکت میکنه تو زایمان اگه بخیه ای چیزی لازم باشه ...

تو زایمان طبیعی فقط و فقط خدا و بعد هم تلاش خودمون من دیگه اخرا زورم ته کشیده بود خسته شده بودم ولی خدا کمکم کرد و تونستم زایمان کنم .مامای همراه ی دلگرمیه که تنها نباشیم تو اتاق و هی چک میکنه ببینه چقد دهانه رحم باز شده و ورزشای لازمو اموزش میده انجام بدیم رو توپ بپر بپر کنیم و قر بدیم از این کارا اخرا دیگه دکتر و بقیه ماماهای زایشگاه میان بالای سرمون 

من اگه اون اتفاق واسم نمیفتاد از زایمانم واقعا راضیم .بدون درد ساعت۱ونیم ظهر بستری شدم و ساعت۶عصرهم بچم دنیا اومد 

با 5 هفته و 6 روز رفتم سونو .. گفتن ساک هست و کیسه زرده اما جنینی نیست 😢😢 حالم خیلی بده .. کسی مث ...

آره نرگس جان زود رفتی همینکه ساک و زرده رو دیده خدا رو شکر کن.۱۰ روز دیگه هم بری قلبش تشکیل شده

با 5 هفته و 6 روز رفتم سونو .. گفتن ساک هست و کیسه زرده اما جنینی نیست 😢😢 حالم خیلی بده .. کسی مث ...

عزیزم سونو ساک رفتی درسته؟منم سونو ساک رفتنی فقط ساک بود.سونو قلب بعد۶_۷میکنن.از الان خیلی زوده

يدونه ساك ديد يدونه هم مشكوك بود . انشالله اين سري ني نيتو ميبيني فداتشم

عزیزم توکل به خدا

داخل ساک شما هم مث من فقط کیسه زرده بود ؟

عزیزم سونو ساک رفتی درسته؟منم سونو ساک رفتنی فقط ساک بود.سونو قلب بعد۶_۷میکنن.از الان خیلی زوده

ساک بود که داخلش فقط کیسه زرده بود . جنین نداشت 😔

عزیزدلم چقد حس خوبی داره این روزا الهی که قسمت تک تک دوستای منتظرمون بشه ...خدایی شماخیلی بیشتر اذیت ...

واقعا ایشالا قسمت همه دوستای منتظرمون بشه البته بارداری آروم و سلامت و شاد. فدااات نازنین جون، آره خدایی سخت گذشت اما شیرین بود. ایشالا گل پسر شمام به وقتش به سلامت بیاد بغلت و همگی شاد و سلامت باشین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم