2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها من با اينكه ساعت ٤ شياف گذاشتم بازم الان  ترشح قهوه اي ديدم ديگه دارم نااميد ميشم😔😔

منم خونریزی داشتم بعد اینکه قطع شد تا چند روز بعدش لکه بینی داشتم،لکه قهوه ای نگران کننده نیس خون موندس ک خارج میشه بعد چند روز کم کم تموم میشه

سلام خانومای عزیز روزتون بخیر....کسی بوده زایمان طبیعی انجام داده باشه با وجود اینکه ای وی افی بوده ...

یکی از دوستان تو همین تاپیک طبیعی زایمان کرد فکر کنم. اسمش فریباخانمی بود ولی اسم ایدیش  به انگلیسی نوشته بود الان دقیق یادم نیست که تگش کنم براتون. منم تصمیمم طبیعی هست دکترم هم تا الان نگفته نمیشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها الان خونريزي روان دارم زيادم هست ديگه اميدي ندارم همه چي برام تموم شد😔

چیکا جون چی شد بیا از خودت خبر بده

نازیلا جون شما هم قرار بود امروز بری سونو چی گفتن؟

سلام ثمین جون .سال نو مبارک.ببخشید خیلی وقته اینجا سر نزدم.پیامتو الان دیدم.خداروشکر که نتیجه پانکچر ...

سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک 

نتیجش خوب بود شکر ولی خیلی عوارض برام‌آورد

کاملا افسرده شدم خودم‌کاملا حس میکنم دیگه مثل سابق نیستم .موهامم از ی کسی که سرطان داره و شیمی درمانی میکنه هم بیشتر ریزش داره ی جورایی جلو سرم کچل شده .هربار که دست به موهام میکشم بالای ۵۰ تار مو میریزه اگر حموم برم‌یا شونه کنم که بالای ۳۰۰ تار مو میریزه رسما کچل شدم واقعا عصبی شدم از این موضوع و ناراحتم‌نمیدونم چه کنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم منم از هفته ی ۲۰تنگی نفس و تپش قلب گرفتم رفتم متخصص قلب اکو کرد خداروشکر مشکل نبود.واسه تپش قل ...

پس منم برم دکتر. ممنون که گفتی. 

ممکنه به خاطر دوقلویی باشه. باورم نمیشد اینهمه ناتوانی!

سلام خانومای عزیز روزتون بخیر....کسی بوده زایمان طبیعی انجام داده باشه با وجود اینکه ای وی افی بوده ...

سلام عزیزم بله خیلی از دوستان بودن 

خارج از ایران که همه طبیعی هستن حتی ivf، الان اسامی خاطرم نیست ولی زیاد داشتیم 

سلام سال نو شما هم مبارک خوشبحالت میتونی پیاده روی کنی من چون خونریزی داشتم بعد قطع پروژسترون میترس ...

ممنونم عزیزم. 

راستش تو تعطیلات اصلا پیاده روی نکردم و الان کاملا ناتوانم! قبل تعطیلات دکتر بهم اجازه روزی یک ربع رو داده بود اما قبلش خودم چندین بار زیاد راه رفته بودم. در حد یکی دو ساعت.

من تمام ترکیبات پروژسترونم از هفته 18 قطع شده. الان پریناتال، کلیسم-منیزیم و آسپرین مصرف میکنم. از هر کدوم روزی دو تا.

سرکلاژ هم نشدم. راستش هیچ وقت از دکتر مستقیم نپرسیدم، خودش هم چیزی نگفت. تو سونوهای ان تی و آنومالی هر دو شکمی چک شد که به ترتیب 40 و 38 بود. از بعد آنومالی زیاد مراعات نکردم و نمیدونم الان چنده. شکمی هم که زیاد دقیق نیست. از این به بعد میخوام آسه برم آسه بیام. هفته های بالاتر ریسکش بیشتره. شکمم هم یهو خیلی بزرگ شده!

برای شما چند بود؟ توصیه به سرکلاژ کردن برای شما؟

ممنونم عزیزم.  راستش تو تعطیلات اصلا پیاده روی نکردم و الان کاملا ناتوانم! قبل تعطیلات دکتر به ...

عزیزم بره من سونو انومالی ۳۶ بود دوقلو ام خیلی میترسم دکترم سونو نوشته پنجشنبه برم اگه کمتر شده بود سرکلاژم کنه ۳۶ کمه بره دوقلو؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بچه ها الان خونريزي روان دارم زيادم هست ديگه اميدي ندارم همه چي برام تموم شد😔

نترس عزیزم مگه شیاف و امپول پروژسترون نمیزنی استراحت مطلق باش هیشکی مثل من خونریزی نکرد 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

خانما ازمایش amh یا همون ذخیره تخمدان باید روز ۲ یا ۳ پریودی باشه؟من برا اولین بار مرکز نوبت گرفتم نگفتن روز پریودی بیام برا ازمایش فقط گفتن فلان روز بیا برا ازمایش 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم . شکر خدا خوبیم . خودت چطوری ؟ نی نی خوبه ؟ رفتی ان اس تی ؟

سلام عزیزم خوبی؟ در چه حالی؟ همه چی خوبه؟ من امروز دکتر بودم میخواست دوشنبه بهم وقت بده بخاطر دردام. اما گفت زوده. بعد دوباره گذاشت نوزدهم، اما گفت اگه درد زایمان داشتی سریع خودتو برسون بیمارستان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی لیلاجون رفتی دکتر خبربده بهمون 

سلام عزیزم خوبی؟ در چه حالی؟ همه چی خوبه؟ من امروز دکتر بودم میخواست دوشنبه بهم وقت بده بخاطر دردام. اما گفت زوده. بعد دوباره گذاشت نوزدهم، اما گفت اگه درد زایمان داشتی سریع خودتو برسون بیمارستان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پس منم برم دکتر. ممنون که گفتی.  ممکنه به خاطر دوقلویی باشه. باورم نمیشد اینهمه ناتوانی!

خاهش میکنم عزیزم.اره به خاطر دوقلویی هست.دوستم تو هفته ۳۲اینا اینطوری شده ولی من هفته ی ۲۰.همه میگن طبیعیه و دکترهم میگه تو۲۰هفته انگار۳۰هفته ای.کلا بارداری دوقلویی اذیتش زیاده

خانما ازمایش amh یا همون ذخیره تخمدان باید روز ۲ یا ۳ پریودی باشه؟من برا اولین بار مرکز نوبت گرفتم ن ...

من روز ۶پریود بودم حتی به دکترم گفتم روز سه گفت نیازی نیست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤