2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
ادامه پست قبلیم اینم بگم بچه در سن 3 هفتگی، 6 هفتگی، 3 ماهگی و 6 ماهگی طغیان اشتها داره، یعنی چی ...

یه دنیا ممنون عزیزدلم😙😙😙 لطف کردی کامل برام توضیح دادی❤

منم همه ی سعیمو میکنم بتونم شیر خودمو بهش بدم و واقعا از اینکار لذت میبرم😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام‌خوبی عزیزم نینیت در چ حاله شیر‌خودتو میخوره؟ من روزای اول شیر نداشتم خیلی بدقلقی میکرد الان سی ...

سلام عزیزم، به سلامتی زایمان کردی؟ مبارک باشه😍

راستش سینمو خوب میگیره اما شیرم کمه دیگه در کنارش شیرخشکم بهش میدم کمکی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عززم دلمو آروم کردی هفته بعد شنبه بهم گفتن برم سونو واژینال برای ساک حاملگی به نظرتون قلبش ت ...

هفته بعد چند انتقال میشه؟ 

یا بهتر بپرسم کی انتقال دادی؟ 

جنینت چند روزه بوده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دل درد و‌کمر درد خیلی بدی گرفتم، نفسم بالا نمیومد، دیگه رفتم بیمارستان، ان اس تی گرفت گفت خوبه ...

عزیزم انشالله به سلامتی این روزام میگذره.... 

مهم اینا تحت کنترلی انشالله به سلامتی بغل کردی همه در ات جبران میشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کلا طبیعی هست عزیزم.شاید هم یه چیزی خوردی معدت نساخته

عزیزم والا من خودم قبلا اصلا به لبنیات حساسیت نداشتم اما از بارداری دومم به بعد نه شیر میتونم بخورم نه ماست نه دوغ..... 

یعنی یه دلپیچه وحشتناکی میگیرم نمیتونم قد راست کنم..... 

یادمه حتی تو بارداریم دیگه دکتر گفت اگه اینطوره شیر نخور با قرص کلسیم سعی می‌کنیم جبران کنیم گفت احتمالا به لاکتوز حساسیت پیدا کردی..... 

گفتم تجربمو بگم شاید همچین چیز مشابهی تجربه داری میکنی..... 

عزیزم دل درد و‌کمر درد خیلی بدی گرفتم، نفسم بالا نمیومد، دیگه رفتم بیمارستان، ان اس تی گرفت گفت خوبه ...

عه عزیزم چقد اذیت شدی ..بازخوبه خداروشکر ان اس تی دادی خوب بوده دیگه گل پسری خسته شده دوس داره زودتربیاد بیرون ...ایشالا بدون هیچ مشکبی زایمان میکنی 

خدا لعنت کنه هزار بار دکتر نقاب که تا حالا ندیدم کسی پیشش مثبت بشه تو رو خدا پولتون تو سطل اشغال این ...

عزیزم میفهمم اما ناامید نشو..... 

خیلیامون تلخی منفی شدن رو تجربه کردیم اما مهم اینه برا رسیدن به هدفت تلاش کنی..... 

یه استراحتی بکن و بعد تجدید قوا کن و بابرنامه ریزی خوب برو جلو.... 

عجله نکن با آرامش برو جلو خدارو چه دیدی شاید معجزش رو تجربه کردی و به انتقال نیازی نشد.... 

دکتر احمق میگع داروهات قطع نکن تکرارش کن  اخه این تکرار کردن داره

خب راست میگه ۵ زیاد هم پایین نیست .امکانش هست بالا بره. ما که منفی میشدیم بتامون میشد یک دهم یا نیم. برا شما ۵ شده یعنی احتمالش هست اتفاقاتی اون تو در حال رخ دادنه

من اگه جات باشم باز تکرار میکنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خدا لعنت کنه هزار بار دکتر نقاب که تا حالا ندیدم کسی پیشش مثبت بشه تو رو خدا پولتون تو سطل اشغال این ...

ببین عزیزم من الان دو تا فرشته دارم اما نه با اولین انتقال! 

اینجا خیلیا مثل من چند بار تلاش کردن..... 

اگه من و امثال منم همون بار اول کنار می‌کشیدیم و ناامید می‌شدیم الان این فرشته ها نصیبمون نمیشدن..... 

پس یه کم دلتو خالی کن نمیگم غر نزن.... 

گریه کن خودتو سبک کن هر چیزی یا کاری که آرومت میکنه انجام بده اما بعدش با توان بیشتر دوباره بلند شد.... 

من اینقدر بالا پایین تو زندگیم داشتم بگم اشکتون در میاد واسه بچع خدا واسه من حکمت و قسمتش گرفته اگه ...

عزیز دلم اصلا اینطوری فکر نکن..... 

هر کسی به نوبه خودش سختی کشیده..... 

میوه تلاششم گرفته..... 

شک ندارم که شمام تا حالا نتیجه تمام سختیات رو دیدی اگه ندیده بودی که الان آمادگی مادر شدن رو نداشتی..... 

والا نمیدونم اواخر خرداد یا اول تیر البته اگه خدا برام بخواد و طبیعی باشه اگه سزارین باشه که زودتر.& ...

بسلامتی عزیزم ان شالله زایمان راحتی داشته باشی و پسرکوچولوتو با شادی بغل بگیری،،  

الان خیلی وقته دیگه ازش استفاده نمیکنم، حقیقتش من قصد خریدشو نداشتم ولی چون یک هفته بستری شدم و تو سینم و زیربغلم شیر مثل غده جمع شدش بیمارستان بهم گفت باید با شیردوش تخلیه کنم وگرنه تب شیر میگیرم یا اینکه شیرم کلا خشک میشه، بعد از ترخیص هم شیرم کم بود که با استفاده از همین شیردوش و چندتا کار دیگه شیرم بعد چند هفته عادی شدش،،،  ببین من چون چندماه دیگه باید برم سرکار حساب کردم که بهرحال اون موقع هم استفادم میشه ولی اگه شما قرار نیست دیگه سرکار برید بعد از تولد که نی نی تون شیر بخوره دیگه آن شالله به شیردوش نیازی پیدا نمیکنید

عه عزیزم چقد اذیت شدی ..بازخوبه خداروشکر ان اس تی دادی خوب بوده دیگه گل پسری خسته شده دوس داره زودتر ...

مرسی نازنین جون همچنین عزیزم ❤️♥️❤️♥️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه اهواز خراش انجام ندادمprp انجام داد نه ندارم 

خوب عزیزم این دفعه دنبالش باش همه چیو بررسی کنن..... 

عزیزم راحت باش عصیان کن دعوا کن سبک کن خودتو..... 

ما ترکها یه حرفی داریم «انسان اومدوغوندان کؤسر» یعنی از کسی که بهش امید داری و قبولش داری میرنجی و باهاش قهر میکنی..... 

تو هم الان از عزیزت رنجیدی اونم بزرگتر از این حرفاست که به دل بگیره چون میدونه خیلی دوسش داری پس خودتو سبک کن که همه جوره هواتو داره.... 

مطمئنم یه روز میایی میگی اگه میدونستم همچین نعمتهایی نصیبم میشه یه لحظه هم غصه نمیخوردم.....