2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
سلام میگم من آزمایش اولم روز 13 انتقالم 1070 بود امروز دوباره آزمایش دادم روز 16 انتقال 2670 به ن ...

عزیزم برا شما از حداقل بالاتره.... 

حداقل بتاتون برای یه جنین باید از 1.6 به توان(3:2=1.5) که میشه 2.02 رو اگه به 1017 ضرب کنیم حداقل بتا بعد سه روز میشه 2058 که بتای شما از این عدد بیشتره پس نگران نباشین و خیالتون راحت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم زنگ زدم مرکز گفتن باید بیشتر میرفته بالا بعد از 3 روز 😢

عزیزم مهم ریتم افزایش اگه خیالت راحت نیست سه روز دیگه تکرار کن اینطوری بیشتر خیالت راحت میشه اما در کل برا ماهه که بیشتر از یه جنین انتقال میدیم خیلی این محاسبات صدق نمیکنن چون دقیقا که معلوم نیست چه اتفاقایی میفته.... 

اگه افزایش خیلی کم بود میتونستی شک کنی اما الان به نظر من خوبه مگر اینکه بتای بعدی کم شده باشه

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب من نمیتونم جای شما نظر بدم چون ظرفیت آدمها فرق دارن. داشتن یا نداشتن کمک هم ملاکه....  ...

خدا واستون حفظشون کنه. میدونی من و شوهرم با هم هم عقیده هستیم . فقط نمیدونم ایا برا دوباره پانکچر کردن لازمه بچم شیر خودم رو نخوره؟ یعنی اشکال نداره در حین شیر دادن به بچم بازم برم تو سیکل یا نه؟ نمیدونم منطورم رو خوب بیان کردم یا نه. چند بار پاک کردم و باز نوشتم ولی از این بهتر نمتونستم منطورم رو برسونم.راستش ترجیحمون اینه که فاصله بین بچه هاکم باشه. حد اقل تا بدنمون توانایی داره این کار رو انجام بدیم چون معلوم نیست ۵ یا ۶ سال دیگه چی بر سرمون میاد و اوضاع ذخیره یا اسپرم چطور میشه.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسي عزيزدلم اره قندو خيلي رعايت ميكنم. امروز درد خفيف پريوديم نسبت به چند روز پيش بيشتره همش حس ميك ...

عادیه عزیزم. خوبه که خفیفه. من یادمه یبار اینقد درد پریودی شدید داشتم گفتم داره سقط میشه دیگه از بس شدید بود .تکون نمیتونستم بخورم. یادمه شیاف نوبت عصرم رو گذاشتم و چشام رو رو هم گذاشتم . از درد نمیدونم کی خوابم برد فقط میدونم بیدار شدم اثری از درد نبود . خدا رو شکر اتفاق خاصی هم نیفتاد. بسپار به خدا ان شاالله که طبیعیه و جیزی نیست.

من هيچي جز پنير ميلم نميكشه😞اونم پاستوريزه گرفتم خيالم راحت باشه ولي ميترسم هرروز پنير خوردن هم خوب ...

اخی عزیزم.منم اوایل فقط پنیر میخوردم هر روز. شوهرم عصبانی میشد میگفت شکل پنیر شدی این همه خوراکی هست تو چرا گیر دادی به پنیر. کلا تا هفته دوازده که تهوعم قطع شد هر روز پنیر میخوردم. الانم از چیزای شور مثل پنیر بیشتر خوشم میاد ولی برا تنوع چیزای دیگه هم میخورم. و البته سعی میکنم بخاطر اینکه نمک تو ماه های بالا زیاد خوب نیست چیزای شور کمتر بخورم و رعایت کنم. ولی خب مثلا نصف شب گشنم بشه بیشتر میلم میره رو پنیر

واسه من نیست من منفی شدم واسه یکی از دوستامه

عزیزم من فکر کردم برا خودته . مگه شما نبودی دیروز بی بی زده بودی گفتی بعد از یک ساعت مثبت شده ؟ قرار بود امروز بری ازمایش؟

عادیه عزیزم. خوبه که خفیفه. من یادمه یبار اینقد درد پریودی شدید داشتم گفتم داره سقط میشه دیگه از بس ...

خداروشكر مرسي كه شماها هستيد و بهمون ارامش ميديد خدا حفظتون كنه الهي. اصلا هر دردي مياد و ميره ادم انواع استرسارو ميگيره

خداياشكرت....❤️ 
اخی عزیزم.منم اوایل فقط پنیر میخوردم هر روز. شوهرم عصبانی میشد میگفت شکل پنیر شدی این همه خوراکی هست ...

اي جان دلم منم شوهرم ميگه يچيزي بگو حداقل برات بگيرم اينقدر پنير ميخوري صبحانه يموقع خطرناك نباشه براي همين پرسيدم خيالم راحت شد😘😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من دقیق نمیدونم اما پلی کیستیک بودن طیف گسترده ای داره....  یکی کسایی که ذخیره بالایی دا ...

مررررسی عزیزم ، منم نمیدونم چرا بهم میگه پلی کیست هستم 🤔🤔 ولی به هرحال تخمک ها کیفیت نداده و رشد نداره 

بازم خیلی ازت ممنونم که پاسخ دادی 💐💐💐💐

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم