2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
اتفاقا یکی از دوستای خودمم کلی دکترمو فوهش داد 😂😂😂 میگفت اخه کدوم دکتری هفته ۶ میگه برو سونوشکمی ...

عزیزم لک بینی رو که منم داشتم خیلیام داشتن و دارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اما حان خوبیی❤️😍چقد خوشحال شدم بعد چندین مدت دیدمت 😍گل دخترت و کاکلی خوبن 😍

فدات عزیز دلم..... 

شکر خوبیم.... 

دردونه تو هم کیفش کوکه انشالله؟ 

شیطونکها من که شکر خدا خوب و شنگولن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دکترم بهم گفته بعد از زایمان جوراب واریس برند سیگواریس بگیرم، البته ظاهرا تو مام به همه مریضا ...

عزیزم بله بهتره بپوشین.... 

خصوصا کساییکه مشکل انعقادی داشتم اهمیتش بیشتره براشون.... 

من حدود دو سال پیش فکر کنم ۵۰۰ خریدم.... 

خب یعنی بد بود اووابوست که خوردی؟ آخه دکتر من قبل عید بهم گفت همون ویتامینای قبلی اگه تموم شد دوباره ...

نه عزیزم خوبه. اووابوست عالیه

منظورم اینه خودمون باید تهیه کنیم چون معمولا برای خانومایی ک مشکلی ندارن تجویز نمیکنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انا جون من اگه بخوام برا بچه بعدی باز میکرو کنم ان شاالله، چقد بهتره فاصله بندازم؟ چون دیگه جنین ندا ...

عزیزم خوب من نمیتونم جای شما نظر بدم چون ظرفیت آدمها فرق دارن. داشتن یا نداشتن کمک هم ملاکه.... 

ببین من یکی از دوستام دخترش همسن دختر منه اولیو با میکرو به دنیا آورده بود.... 

برا دومی چون شرایط همسرش جوریه که نمیتونست زیاد طول بدن چند ماه پیش گفت پانکچر و اینارو انجام دادم لااقل جنین فریز داشته باشیم چون ممکنه سال دیگه اسپرم کلا نداشته باشیم.... 

پس به نظرم اگه میتونی و از عهدش بر بیایی با بچه کوچیک جنین فریز کن بعد هر موقع آمادگیشو داشتی میتونی برا انتقال آماده بشی.... 

والا من غیر همسرم کمک ندارم برا همین اصلا به میکرو بعد دخترم فکر نمیکردم حتی با وجود دو تا جنین فریزم..... 

خدا لطفش رو شامل حالمون کرد که معجزه وار و در کمال ناباوری طبیعی و بدون دردسر باردار بشم و بارداریم استراحت خاصی نیاز نداشت. 

اگه شرایط خاصی بود فکرش رو بکنین بدون کمک با یه بچه کوچیک میکرو و این داستان‌ها و خدای نکرده استراحت مطلق و... نمیدونم چطوری از پسش بر میومدم..... 

برا همین من شخصا نمیتونستم.... 

یعنی حتی همسرمم گفت جنین‌های فریزی که داری اصلا تمدید نمیکنم که وسوسه نشی انتقالشون بدی..... 

همسرم اعتقاد داشت دومی طبیعی شد فبها نشد همین به دونه کافیه..... 

اما خوب نمیدونم اگه خدا معجزش رو شامل حالمون نمی‌کرد همچنان نمی‌خواستیم میکرو کنیم یا نه.... 

چون هیچ وقت تا چیزی رو تجربه کنی نمیتونی قطعی نظر بدی اما بر اساس شرایط خودمون بعید میدونم میتونستم دوباره وارد این پروسه ها بشم..... 

منم پنج شنبه میرم آزمایش از الان دارم میمیرم    

پنجشنبه که همه جا تعطیله از روز ۱۰تو خون مشخص امروز که روز ۱۵ برو ازمایش بالاخره یا میشه یا نمیشه اتفاقی که قراره بیفته میفته نترس توکل کن بخدا

بتای بالای ۵۰۰۰روز ۱۶انتقال🥺

عزیزم مبارکه..... 

انشالله به شادی بغل(شون) کنین....