2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
عزیزم اولا این سرم رو بیشتر داروخونه های هلال احمر و داروخونه های دولتی داشتن که اگه بتونی تایید بگی ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی هاتون

راستش الان از بیمارستان میام  الحمدلله تزریق کردن برام و الان فقط کمی تپش قلب دارم اما در کل خوبم

هزینه دارو برای ۱۵گرم فعلا شد۳میلیون و نیم منتها کسی که داروها رو آورد برام گفت فردا نسخه رو بده تا برات اوکی کنیم دونه ای ۴۰۰

بیمارستان هم هیچی ازم نگرفتن دولتی بود

الهی شکر دارو بدستم رسید

بعد از تزریق ها، وقتی اومدین خونه استراحت داشتید یا کارهای روزمره رو انجام دادین؟

کار خاصی باید بعدش انجام بدم؟

بازم‌ممنونم ازتون

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش بخاطر اینکه خارش هام زیاد شده، مجدد آزمایش آنزیم های کبدی دادم، انزیم هام خیلی بالاتر از رنج ه ...

نگران نباش دیگه آخرشه . هر اتفاقی هم بیوفته فوقش سزارین اورژانسی میشی و خداروشکر دیگه بچه کامله پس اصلا استرس به خودت نده . شکرخدا ما هم خوبیم . منتظریم تا هفته بعد که تکلیف مشخص شه 

من دكتر برام ننوشته اسپرين به خاطر اينكه أولين بارمه اي وي اف ميكنم وسقط نداشتم قبلا ،خودم سر خود نم ...

من بهمن ماه ایمونولوژیست رفتم، قبل از اینکه آزمایشی بدم و جوابش رو ببینه وقتی گفتم میکرو کردم و انتقال دارم گفت از همین امروز آسپرین بخور و برام نوشت.

قبل از مصرف با دکتر زنانم مشورت کردم گفت آره خوبه مصرف کن ولی از اسفند. بخاطر اینکه بهمن ماه هیستروسکوپی انجام دادم گفت بزار چندهفته از عملت بگذره بعد مصرف کن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چشم عزیزم حتما  ببین گلم اول از همه بگم تغذیه کمترین نقش رو در افزایش شیر داره و درست گرفتن پس ...

ممنونم عزیزم . خییلییی لطف کردی . شیردوش برقی گرفتم و حتما مواردی که گفتی رو رعایت میکنم❤

من دكتر برام ننوشته اسپرين به خاطر اينكه أولين بارمه اي وي اف ميكنم وسقط نداشتم قبلا ،خودم سر خود نم ...

معمولا اگه مشکل خاصی نداشته باشیم دکِتر زنان چیزی تجویز نمیکنه مثلا من سرخود اووابوست خوردم درحالی که رفتم مرکز متوجه شدم دکترم به بقیه ی خانوما ک مشکل داشتن یا ضعیف بودن اووابوست رو پیشنهاد کرده بود ولی ب من نه.

واسه همین بهتره همیشه خودمون ب دکتر پیشنهاد بدیم و نظرشو بپرسیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

منم عزیزم شنبه باید برم برای سونو ساک‌.فقط یه کم استرس دارم چون فقط یه بار روز ۱۳ بتا دادم که ۱۳۴۶  بود زنگ زدم مرکز گفت دیگه نیاز نیست بتا بدی ولی من هی استرس دارم میگم کاش یه دفه دیگه هم داده بودم.برای داروهات حتما ساعت بزار .سر ساعت استفاده کن.اره خیلی زود رفتی .مخصوصا اونایی که لک میبینن دیرتر معلوم میشه.مخصوصا سونو شکمی که معلوم نمیکنه اصلا.امید داشته باش عزیزم.انشاالله بیای خبر خوش بدی بهمون

ادامه پست قبلیم اینم بگم بچه در سن 3 هفتگی، 6 هفتگی، 3 ماهگی و 6 ماهگی طغیان اشتها داره، یعنی چی ...

زینبی جان بنظرت شیردوش برقی واجبه که بخریم؟ من اطرافیان همش میگن لازم‌نیست الان و بذار یه مدت شیر دوش دستی استفاده کن بعد اگه دیدی لازمه برقی بخر . الان واقعت نمیدونم چیکار کنم البته بگم تجربه مادر و خواهرم اینه که معمولا شیر کم دارن موقع زایمان ولی خونواده شوهرم چون شیر زیاد داشتن میگن فعلا لازم نیست بخری.خونواده خودمم که کلا میگن شیر خشک بده به بچه ولی خب خودم و همسرم ترجیحمون شیر مادره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
معمولا اگه مشکل خاصی نداشته باشیم دکِتر زنان چیزی تجویز نمیکنه مثلا من سرخود اووابوست خوردم درحالی ک ...

خب یعنی بد بود اووابوست که خوردی؟ آخه دکتر من قبل عید بهم گفت همون ویتامینای قبلی اگه تموم شد دوباره تمدید کنم بعد گفت خودتو همسرت رو خیلی تقویت کن منم رفتم اووابوست رو خریدم سر خود. آخه دکترای مرکزا به نظرم ویتامینایی که داروخونه خودشون دارن رو فقط تجویز میکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مگه pco تخمدان پلی کیست نیست ؟ من موقع انتقالم هر تخمدانم ۳ الی ۴ تا کیست داشتم ، یادمه دکترمم گفت ...

عزیزم من دقیق نمیدونم اما پلی کیستیک بودن طیف گسترده ای داره.... 

یکی کسایی که ذخیره بالایی دارن میتونم تو این طیف باشن.... 

یه سری به قول شما تو سونو فکر کنم مشخص میشه.... 

موی زائد، وزن بالا و این تیپ علائم..... 

اما کلا اطلاعاتم تو این زمینه فقط در حد خیلی کمه اما از ذخیره تون یه کم تعجب کردم چون اکثر پلی کیستیک ها ذخیره بالا دارن.... 

البته نه همه شون..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس چرا دکتر گفت مشکل ایمنی نداری 🤨  اینارو هم با اصرار خودم نوشت حالا بعد تعطیلات میرم میدم م ...

با همینا گفته نداری..... 

اصولا گفته فعلا تا اینجا بر اساس این آزها مشکل ایمنی نداری اما بیشتر بررسی نکرده..... 

معلوم نیست سی دی مارکرات نتیجه شون چیه اگه مثل من مشکلتون با اونا تایید بشه داستان فرق میکنه.... 

ممکنم هست اونارم انجام بدین بازم نتیجه خوب باشه و همه چی نرمال بشه.... 

تا انجام ندین که نمیشه نظر داد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معمولا اگه مشکل خاصی نداشته باشیم دکِتر زنان چیزی تجویز نمیکنه مثلا من سرخود اووابوست خوردم درحالی ک ...

عزيزم دكتر از كجا متوجه ضعيف بودن تخمك ميشه دكتر من كفت كيفيت تخمك با مكمل ها بهتر نميشه