2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام هزينه اش چقد شد ازمايش هاتون؟

عزیزم اون زمان یعنی سال ۹۴ آزادش حدودای ۲ تومن میشد با بیمه تامین حدودای ۱۲۰۰ شده بود که اونم تکمیلیمون داد..... 

الان رو اصلا نمیدونم همینا چقدر بشن! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تست mthfr و پای وان و این مجموعه تستها رو هم انجام دادین؟ 

انا جون بعد انتقال hcg که میدن مفیده؟

من دکترم یدونه داد ولی دکتر دوستم گفته بود تا هفته ۱۲ باید بزنه چون پلی کیستیک بود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میشه درمورد دومین بارداریتون که طبیعی بود بگید مثلا اینکه مشکل ناباروریتون هنوز وجود داشت ...

عزیزم من بارداری دومم اصلا بدون برنامه بود من قصد بارداری نداشتم..... 

چون مشکل ناباروری هم داشتیم اصلا به جلوگیری فکر نمیکردم.... 

برا همین نه تنها نمیدونستم شرایطمون چطور بود هیچ کاریم براش نکرده بودم حتی من وقتی فهمیدم باردارم ۲۰ روزم بود قرص ویزان میخوردم برای کنترل آندومتریوز یعنی پریود نشدنمم به خاطر قرص ویزان میدونستم و به درصدم فکر نمیکردم باردار باشم..... 

فقط به خاطر تهوع بارداری که سراغم اومده بود شک کردم و چک کردم وگرنه همچنان بی‌خبر میموندم چون منتظر پریود نبودم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون بعد انتقال hcg که میدن مفیده؟ من دکترم یدونه داد ولی دکتر دوستم گفته بود تا هفته ۱۲ باید بز ...

عزیزم والا من داشتم روز ۲ و ۵ انتقال.... 

نمیدونم چه نقشی داره اما فکر کنم یه جا خونده بودم شرایط هورمونی بارداری رو یه جورایی شبی سازی میکنن با تزریق هاش سی جی..... 

اما دلیل دقیقش رو نمیدونم..... 

والا به من باشه همون اولش مینویسم.....  خصوصا انعقادی رو که واقعا به نظرم خیلی مهمه.....  ...

یه چیزی تورک آنا،  من به اصرار خودم آزمایشات انعقادی خون انجام دادم و دکتر آنکولوژی اون موقع به من گفت اگه باردار بشم درصد خیلی کمی احتمال سقط هست و باید وقتی باردار شدم آسپرین و انوکسا و اسید فولیک ۵ استفاده کنم درحالی که جواب تمام فاکتورهای آزمایش تو رنج نرمال بود فقط یکجا درمورد یه مورد با خط قرمز کلی توضیح نوشته بود یعنی منظورم اینه که اصلا رنج عددی نداشت بلکه توضیحی بود،،   

بعد مشکلی که بعد از زایمانم برام به وجود اومد و منتقل شدم بیمارستان شریعتی اون آزمایش به دكتر آل یاسین که میگن تو ناباروری معروفه نشون دادم تا بدونم دلیل مشکلم برای زایمان چی بوده ولی اون گفت ازمایشم خوبه و مشکلی نداره،،  بنظرتون معیار تشخیص درست کدوم دکتره؟؟؟  من بعد از چند روز بستری شدن هنوز هم دقیق متوجه نشدم که چرا خونریزی و افت پلاکت و بعدشم مسمومیت شدید بارداری گرفتم و برای بارداری های بعدی میترسم

من هردوره میکرورلین و واریوپپتیل داشتم ولی شیاف نداشتم شیاف موثره؟؟

دیفرلین واریوپپتیل.... مشابهند منتهی منظور دو سیکل تزریق هست به این ترتیب:

تزریق اول ۲۱ سیکل

تزریق دوم ۲۸ روز بعد

یک هفته بعد بدون توجه به تاریخ پریود شروع استرادیول

در مورد اینکه شیاف موثرتر از آمپوله یا نه؟ من نمیدونم ولی دکتر صالحپور که آمار مثبتش هم بالاست اصلا آمپول تجویز نمیکنه روزی یک قرص دوفاستون و دو تا ژل کرینون یا شیاف سیکلوژست بعد که قلب رو دید دوفاستون رو قطع میکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم میشه درمورد دومین بارداریتون که طبیعی بود بگید مثلا اینکه مشکل ناباروریتون هنوز وجود داشت ...

خوب کلا بهم سخت گذشت اما از شانس بارداری دومم بدون مشکل بود وگرنه با یه بچه کوچیک نمیتونستم بازم استراحت مطلق باشم..... 

هر دو سزارین بود.... 

تولد ها فاصله شون دو سال شد.... 

هنوزم واقعا برام سخته اما خدارو هر چی شکر کنم بابت این دو تا معجزه کمه اما خوب واقعا جسما و روحا آمادگیشو نداشتم..... 

الانم خیلی تحت فشارم اما دیگه کجدار مریز داریم با شرایط کنار می‌آییم.... 

من شخصا خیلی دوست داشتم بیشتر از اینا براشون وقت بذارم اما خوب یه کم با تصوراتم فاصله داره اما عوضش خدا خودش برام جبران کرده و شکر خدا بچه های با هوش و مستقلی هستن و این خیلی بهم قوت قلب میده برا امید داشتن به آینده خوبشون..... 

یه چیزی تورک آنا،  من به اصرار خودم آزمایشات انعقادی خون انجام دادم و دکتر آنکولوژی اون موقع به ...

عزیزم میتونم آزمایشتون رو ببینم؟ 

یا لااقل بگین کدوم آیتم رو خط کشیدن و.... 

منم مثل تو بودم از ساعت ۸_۹ شب تهوع داشتم تا فردا صبح. صبح که بیدار میشدم بهتر بودم. بعد به این نتیج ...

مرررسی عزززیزم ، امیدوارم خدا نی نی های نازتو برات نگهداره که انقدر انرژی دادی و حال دلمو خوب کردی 😘😘😘😘 واقعا ممنونم 

دمیترو دارم میخورم ، دکتر گفت هر ۱۲ ساعت یکی بخورم ، خیلی بهتر شدم خداروشکر 

برای سونو که خود دکتر برام نوشته بود که برم و حتما براش عکس سونو بفرستم وگرنه با بدبختی تو عید سونوگرافی پیدا کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من ۲۸ روز از انتقالم گذشته بود که رفتم برای سونو البته شکمی بود ، ولی خدایش برای سونو من عجله ای نداشتم 😓 

از این نا امید شدم که سونوگراف با قطعیت گفت بارداریت پوچه ، بعد من چندجا خوندم این که لکه بینی و خونریزی دارم ممکنه علتش به خاطر همین بارداری پوچ باشه 😭😭 چکار کنم خواهر ؟ خودت میدونی با هزار تا بدبختی باردار میشیم ، به یه حرف کوچیک نابود میشیم ، چه برسه به این که بگن کلا بچه ای درکار نیست باید بری سقط کنی 🤕🤕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ببخشید همسرتونم مشکل داشتن؟

بله عزیزم..... 

آخرین تستشون که قبل میکروب سوم بود مورفولوژی بین صفر و یک نوسان داشت..... 

تحرک صفر بود به سختی به ۵ رسیده بود و کلا نوسان داشت..... 

تعداد فکر کنم آخرین آز ۱۲ میلیون بود.... 

دی اف آی ۳۲.....

یعنی عملا شرایط بارداری طبیعی نزدیک صفر بود حتی با میکرو هم به خاطر شرایط اسپرم معمولا نصف تعداد تخمک‌ها جنین تشکیل می‌شد..... 

اما بخواد بشه نشد نداریم..... 

با همون شرایط اسپرم تونستم طبیعی باردار بشم..... 

عزیزم خوب خیلیا گی سی او بودن و مامان شدن......  انشالله که شما نیاز نخواهی داشت.....  ا ...

مررسی عزیزم 

ذخیره ام ۲ 

کوتر نمیدونم تو لاپارسکوپی برام انجام دادن یا نه ؟🤔🤔🤔 

وزنم ۵۵  کیایو قدم ۱۶۰ 

چربی ندارم خواهر 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مررسی عزیزم  ذخیره ام ۲  کوتر نمیدونم تو لاپارسکوپی برام انجام دادن یا نه ؟🤔🤔🤔  ...

عزیزم مطمئنی پی سی او هستی؟