2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
وااای مررسی عزززیزم 😍😍😍 خوبه یادت بودم 🤩🤩🤩 شاید باورت نشه یکی از اون ذرت هایی که خیس کردم حتی ...

آره عزیزم قربون خدا برم زیباترین هدیه اش تو دلت جوونه زد ان شاءالله که به لطف خدا هر چند تا هستن صحیح و سالم بیان بغلت 😍😍

اخه زود رفتی آزمایش عزیزم من روز ۱۳ انتقال بتام ۱۸۳ بود کم هم نیست برای روز ۷

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خداروشکر برای شما رو دور تنده 😆 چرا بدن درد ؟ راستی داری خونه تکونی میکنی ؟؟؟؟ من هیچ کاری نکردم هر ...

خودم فقط یخچالو کابینتارو اتاقارو مرتب کردم تقریبا همه چی خونمون تمیزه فقط یه فرش وکف اشپرخونه باید شسته بشه منم به امید شوهرم نشستم ببینم کی میاد یه کاری کنه اونم چه کاری والا نکنه بهتره ولی مجبورم فعلا بسازم 😄نمیدونم چرابدنم اینقد دردمیکنه وزنم رفته بالا کتف  وگردنم ومچ دستم وساق پاهام وکمرم خیلی دردمیکنه ...رویاجون میگفت خواهرشم فسارش رفته بودهدبالاگردن درد داست امروز فشارمو نگرفتم میترسم بالاباشه به فکر اینم که ساک بچه رو سریع اماده کنم خدایی نکرده اگه مشکلی پیش اومد اماده باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم .اهان بازخوبه بالای ۳۵باشه ادم خیالش راحت میشه منم مراقبم ایشالا مشکلی پیش نیاد ...خداحفظ ...

ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم نگران نباش منم فقط گفتم که از این ببعد حواست بیشتر به خودت باشه ان شاءالله به موقع و به سلامتی میاد بغلت پسر نازت 

ممنونم گلم 😘😘😘

ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم نگران نباش منم فقط گفتم که از این ببعد حواست بیشتر به خودت باشه ا ...

مرسی عزیزم الهی امین ...اره خودمم نگران میشم ولی باید بیشتر حواسم باشه ..من ۴ماه اول غذانمیچسبید بهم فکرمیکردم اصلا مزه نداره کلی نمک میزدم زینب جون هم گفت که ماه های اخر ممکن یهوفشارم بالابره 

برای من مایع امنیوتیک ۱۳ زده خوبه؟ 

بله عزیزم خوبه، زیر 8 خوب نیست من 9 هستم و نزدیک لب مرز

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ازوقتی لیدی میل میخوری وزنت اضافه شده ؟ من بخاطر وزن خودم نمیخوام بخورم 

والا جدیدا وزن نکردم ولی کلا من چه چیزی بخورم چه نخورم وزنم بالا میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاهفته چندقراره اسپرین بخوری ؟ 

نمیدونم این سری برم از دکترم بپرسم ببینم چی میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گیر دادی به شکمت ها . خوبه که هرچی کمتر چاق شی بهتر . من تا آخرش ۲۰ کیلو رو هم رد میکنم . یه بار اور ...

کجاش کمتر چاق شدم عزیزم خودم یه عالمه اضافه کردم😕😕😕 آخرین سری دو هفته ی پیش بود حداقل 16 کیلو اضافه کرده بودم تازه این مال قبل لیدی میل خوردنمه الانو دیگه خدا میدونه

زورم میاد فقط خودم دارم چاق میشمو نی نیم لاغره😔

منم داپلر اولیمو جایی دادم که معتبر نبود اب دورشو زده بود 17😐 حالا سری قبلش 9 بودم دوباره که رفتم داپلرمو جای معتبری دادم همون 9 سانت بود بازم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم الهی امین ...اره خودمم نگران میشم ولی باید بیشتر حواسم باشه ..من ۴ماه اول غذانمیچسبید بهم ...

دقیقا عین من با این که میدونم نمک ضرر داره ولی میزنم متاسفانه😐

اشکال نداره دیگه به خودت استرس نده مطمئنم هیچی نمیشه عزیزم