2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جون 😘🌹خوبی عزیزم؟ میدونید دکترا این حرف رو رواج دادن  بخاطر همین هست که وقتی دی ا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا رو شکر، منم از شدت بی خوابی دارم جون میدم 🥴🥴🥴🥴

شما هم که مستعد 😅😅😅

زینبی جون سلام من شنبه پانکچر شدم هنوز پریود نشدم دلواپسم .. خداروشکر هایپر نشدم میتونم 25اردیبهشت & ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم برای اون 6 روز که دکترت ایران هست یه کم محال به نظر میاد تنظیم تاریخ 

ولی همون تاریخی که گفته برو ببین چی میگه، و اینکه بعد از پانکچر حدودا دو هفته طول میکشه تا پری بیاد

من چون هایپر بودم و پروژسترون داشتم 4 روز بعد پری اومد

نه ذوبشون نکردن باتانک انتقال جنین،ازهمدان جنین هارو تو تانک انتقال دادیم تهران بعد که داشت از تو ...

عزیزم نگران نباش گلی، همون جایی که بودن افتادن 

تا فریز هم هستن اصلا جای نگرانی نیست 

میدونم خیلی ترسیدی، حق هم داری، ولی توکل به خدا عزیزم 

منتظر خبرهای خوشت هستیم 

@زینبی_بابا     سلام زینبی جون من دیروز پیش دکتر طرازی بودم ابن سینا گفت بعد عید برم و ...

سلام عزیزم، درست گفته عزیزم 

منم مثل شما بودم دکترم ال دی نداد و گفت چون ذخیره بالا دارم امکان هایپری هست از نوع شدید 

پس اصلا شرایط خودت رو با بقیه مقایسه نکن 

خیالت راحت دکترت بلده چی کار کنه

ببخشید دوستان برای اینکه حجم تخمدانم زیاد بشه کسی نمیدونه چیکارکنم ؟کسی نبوده مثل من باشه تخمدانش کو ...

عزززم مال من کوچیک بود...  باید میکرو گنی.......چنده ابعادش؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیز دلم همه چیز با خداست باور کن خود دکترها هم نمیدونن چه برسه به ما خیلیها بودن با dfi بالا بارد ...

عزبزم تو ایران کجا موندی؟....من دارم بعد از عید میام ولی عزارگرفتم از الان .....باید برم خونه مادرم ولی نمیخوام به گسی بگم چون خیلی بهم استرس وارد میشه حالا مامانم اشکال ولی خواهرم خونه اش نزدیکه هر روز میاد .....از طرفی اگه خونه اجاره کنم تنهام چون همسرم نمیتونه بمونه باهام .....اصلا موندم توش ....تو این مشکل رو نداشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

@ناب۳بیدار    

سلام عزیزم خوبی؟چه خبرا؟نینی جون خوبه؟

بچه ها چيكار كنم بنظرتون بخدا گيج شدم كلا الان زنگ زدم بيمارستان ميگه اگر ميخواي ميتوني انوكسا بزني اخه مگه خواستنيه؟ مگه براساس شرايط نميگن؟ بچه ها چيكار كنم من😞😞

ميشه زينبي رو برام تگ كنيد لطفا

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم بابت تبریکت ولی بچه ها با یه بیبی چک که فقط یه حاله انداخته بود انقدر شلوغش کردن منم هنو ...

مبارکه‌عزیزم..وااای‌چقدرخوشحال‌شدم

اول‌صبحی‌لبخندوبه‌لبم‌آوردی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻