2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانوما کسی اطلاع نداره از دکترای رشت ؟ برای نازایی خوب هستن ؟ مرکز مهر رشت چطوره ؟

من مرکز مهر میکرو کردم پیش دکتر ظهیری شنبه آزمایش دارم نمیدونم چی میشه

شاید برگردم عقب میرفتم تهران نمیدونم از طرفی واقعا مسافت اذیت کنندس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها يه سوال فوري دارم من استراديولمو صبح ها ساعت ٨/٣٠ ميخورم فردا ٧ صبح بايد بيمارستان باشم براي انتقال فكر كنم حدود ٩ انتقالم باشه بنظرتون ساعت ٦ صبح استراديولمو بخورم يا همون ٨/٣٠ ؟؟

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شما جواب سوالمو نميدوني؟

دکتر من رو ساعت استرادیول خیلی تاکید داشت منم متل شما ساعت 7،30 میخورم اونروز و تو بیمارستان خوردم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دکتر من رو ساعت استرادیول خیلی تاکید داشت منم متل شما ساعت 7،30 میخورم اونروز و تو بیمارستان خوردم&n ...

نیم ساعت 1 ساعت موردی نداره اما بیستر نشه چون تا اماده بشی و کارای اولیه انجام شه تایم داری و قرصتو میخوری

دلیلشو نپرسیدی چرا بهت ال دی داده عزیزم

نه فک کردم جزو روال پانکچره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نیم ساعت 1 ساعت موردی نداره اما بیستر نشه چون تا اماده بشی و کارای اولیه انجام شه تایم داری و قرصتو ...

ممنونم كه جواب دادي گلم امپولمو هرصبح اونم ٨/٣٠ ميزدم فردا هر دو رو همون ٨/٣٠ انجام ميدم 

خداياشكرت....❤️ 
يعني به نظرت همون ٨/٣٠ بخورم؟

نهایت 8 بخور میگم چون کارای اماده شدنت طول میکشه تا برسی که نمیبرنت برای انتقال

ممنونم كه جواب دادي گلم امپولمو هرصبح اونم ٨/٣٠ ميزدم فردا هر دو رو همون ٨/٣٠ انجام ميدم 

قربونت عزیزم

آمپول چیه؟؟