2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
مرسی عزیزم ایشالا که همه جواب بگیرن

دعا کن 12 امروز قراره زنگ بزنم بگن چند تا جنین تشکیل شده

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما🌻🌻🌻

من غربالگري دومم ميافته هفته دوم عيد

دكترم گفته برو سونو الوند

ولي زياد تعريف خوب نشنيدم از الوند

ميشه راهنماييم كنين كه كجا برم؟

دوقلو هم هستم

@زینبی_بابا    
@مامان_ماهک10    
@لی_لا1    
@shadennn    
@faribakhanoomi

سلام ببخشید‌دکتر برام کیوتن ۳۰ روزی ۷ تا نوشته با فری بیوتیک روزی ۲تا با قرص لویتود (ال دی) اینا خوب ...

سلام عزیزم، منم ال دی قرص لویتود خریدم، دکتر بهت نگفت این قرصو از چند پریود بخوری؟ چون داخل بروشور زده از یکم پریود بخورید ولی از دکتر داروساز پرسیدم گفت از پنجم پریود بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
شماهمدانی هستی؟منم همدانم مرکز امید میرم

بله عزیزم

وقتتو بااین دکترایه بی سواد تلف نکن همون برو تهران ۱۰ساله من میرم همدان بی نتیجه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم فرقی نمیکنه. من که‌تا حالا خارجی مصرف نکردم فکر نکنم هم باشه

مرسی دلارام جونم، ممنون❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون فقط نمیدونم چرا از۱۵ تا تخمک ۸ تاجنین شد خواستم جنین شناسو ببینم نشد پرستاربهم گفت همه تخمکا ک ...

پرستار درست گفته همه ی تخمکا بالغ نیستن

یه سری دلایل دیگه هم داره ک خود جنین شناسم نمیتونه متوجه بشه. جنین شناس فقط ظاهر تخمک و اسپرم رو میبینه

خوردن مکمل هم خیلی تاثیر میزاره

ولی در کل تعداد جنینات خوبه خداروشکر انشالله همین انتقال مامان بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻