2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم، نه گلم اصلا ارتباط dfi با سقط اثبات نشده  نمیدونم چرا من بارها اینو گفتم، ولی رواج ...

سلام زینب جون 😘🌹خوبی عزیزم؟

میدونید دکترا این حرف رو رواج دادن 

بخاطر همین هست که وقتی دی اف ای از ۳۰بالاتر میره ذهن ماها منفی میشه چون دکترا بکل ناامید میکنن حتی سیکل رو شروع هم نمیکنن چه برسه به اینکه امید بدن 

خدا به بخیر بگذرونه ایشالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز صبح میرم سنو قلب بچم خواهش میکنم برام ی دونه صلوات هدیه بدید به فاطمه زهرا بگید ضامنم بشه 

الهم صل الافاطمه و ابیها وبعلهاوبنیها

وسرالمستودع فیهابعدد مااحاطه بهی علمک

دامن همتون سبز بشه به حق حضرت زهرا

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ماشاالله ایشالا بسلامتی بغل بگیریشون  گلم ذخیره شما چند بود؟همسرتونم مشکل داشتن؟

ممنون عزیزم انشاءالله قسمت خودت ۳/۷بود جنین فریز کردم بعدش لاپرا اندومتریوز دارم شوهرمم واریکوسل

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام زینب جون 😘🌹خوبی عزیزم؟ میدونید دکترا این حرف رو رواج دادن  بخاطر همین هست که وقتی دی ا ...

اره عزیزم، دکتر من یکی از معروف ترین دکترای سقط مکرره. اون بهم گفت حتی اگه جنین از نظر کروموزومی هم نرمال باشه،  dfi بالا باعث سقط میشه. منکه از خدامه حرفش الکی و اشتباه باشه ولی این چیزی بود که اون بهم گفت.

خودم بین عارفی ابن سینا و نصر مرکز مام و علیرضاایی و منتظری مرکز مام و هدیه قوامی گیر کردم

نصر که متاسفانه داره از ایران میره

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
https://uupload.ir/files/oy9x_img_20210302_205049.jpg

توروخدا برای منم دعا کن امروز معلوم میشه چندتا جنین تشکیل شده .. مبارکت باشه گلم انتقال بودی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
گلم سلام منم مام میرم. دکتر نصر و تیمشون فقط به سرم آی وی آی جی اعتقاد ندارن و میگن از نظر علمی هنوز ...

سمر جون منم مام میرم پیش کدومشون میری؟ ای وی اف کردی؟ شنیدی دکتر نصر داره میره؟

سلام ، دکتر خوب تهران میخواستم برای انتقال جنین ، من نصر میرم که انگار در ماه هفته ای یه بار میخواد ...

دور لاهوتی قشنگ ی خط قرمز بکش .. اصلااااااااااااااااااااااا راضی نبودم باز علیرضایی بهتره

ببین گلم راستش چون انتقال فرش هستی کاش از خودشون بپرسی راجع به شیاف و ریسک نکنی میدونم آمپول خیلی س ...

زینبی جون سلام من شنبه پانکچر شدم هنوز پریود نشدم دلواپسم .. خداروشکر هایپر نشدم میتونم 25اردیبهشت  انتقالمو انجام بدم؟ اکثرا میگن ی مدت صبر کن ..چون دکترم داره از ایران میره میخوام حتما خودش انتقالمو انجام بده فقط25م تا31م اردیبهشت ایرانه ..بهش گفتم میخوام کارمو خودت تکمیل کنی گفته 18اسفند بیا بررسیت کنم بگم چی کنی..پریود نشدم نرم بگه باید پریود میشدی میامدی و ...

دکتر پرونده ات رو کامل چک میکنه و اصلا اینجوری نیست ک هر مشکلی داری بگه آی وی اف یا میکرو. اتفاقا ب ...

ممنونم خاهره خوب

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭