2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
قربونت گلم والا از دیروز شکمم ۵ سانت کوچیک شد بعد ترشح اب مانند دارم گفتم لابد کیسه آبمه با ترس رفتم ...

همسرت نبود ببردت ...من گاهی با اسنپ جایی برم بهش میگم شما خیلی اروم برو من هزینه ی اضافی روپرداخت میکنم 

اینقد حساس نشو نکنه هرروز دورشکمتو مترمیزنی 🤨🤨🤨🤨🤨وقتی سونو خوب بوده نگران نشو ..منم هفته ۱۹ حس ...

نمیدونم که خیلی ترسیدم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرت نبود ببردت ...من گاهی با اسنپ جایی برم بهش میگم شما خیلی اروم برو من هزینه ی اضافی روپرداخت می ...

والا مادر شوهرم خطی از سر خیابون گرفت نزاشت اسنپ بگیرم یارو پرواز کرد کرایه ام دوبرابر گرفت کم کم

تست آمینو چه جوریه؟

یه چیزی مثل گوش پاک کن داخل واژن میکنن بعد یکم ازترشح برمیدارن میذارن تویه کیسه ای ...فک کنم اگه رنگش عوص بشه تست مثبت میشه منم دقیق ندیدم مثل تست مواد مخدره 😁😁😁

یه چیزی مثل گوش پاک کن داخل واژن میکنن بعد یکم ازترشح برمیدارن میذارن تویه کیسه ای ...فک کنم اگه رنگ ...

اع آسونه پس کجاها دارن؟فقط بیمارستان ها؟

اره کاری نداره ...اره فک کنم بیمارستان انجام بدن من ۱۲شب بود رفتم صارم 

پس پنجشنبه برم صارم میگیره ازم هزینه اش چقدره؟معطلی نداره؟

منکه رفتم یه نفر جلوترازمن بودش میری بخش زنان وزایمان دکتردارن همه ساعت ...۱۶۰تومن بود هزینش هزینه ویزیت هم ۱۵۰بود 

یه بیمارستان نزدیک خونتون هم بری برات انجام میدن چیز تخصصی نیست که ...من چون ترسیدم گفتم برم بیمارستانی که سونوهم داشته باشه انجام بدم خیالم راحت بشه