2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ادرینا بارداری؟چقدر خوشحال شدم 😭😭😭😍😍😍خداروشکر منم آخه مثل تو افت بتا داشتم درکت میکنم

اره عزیزم دوباره انتقال دادم شکر خدا گرفت😍 فدات عزیزم ، شما چی الان بارداری؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا همه چی خوب وعالیه نینی هم سالم وسلامت میادبغلت 😚

مرسی عزیزم همچنین 

ایشالا همه ی نینی ها صحیح و سالم بیان بغل مامانشون🙏🙏🙏💕💕

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره عزیزم دوباره انتقال دادم شکر خدا گرفت😍 فدات عزیزم ، شما چی الان بارداری؟

آره گلم منم باردارم کلی سختی کشیدم خونریزی شدید بستری تو بیمارستان الانم استراحت مطلقم در حد سر شستن تو رخت خواب😶

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
آره گلم منم باردارم کلی سختی کشیدم خونریزی شدید بستری تو بیمارستان الانم استراحت مطلقم در حد سر شستن ...

عزیزم خداروشکر حال خودت ونینیا خوبن خیلی به فکرت بودم ...جاری منم مثل شمابود ۴ماه کلا حمام نرفت فقط هم واسه سرویس بلندمیشد ازجاش 

سلام شما انتقال ندادين ؟راستي من نميدونم پريود بشي چند روز بعدش انتقال ميدن؟دكتر عليرضايي به من ٢٠ ت ...

من هنوز انتقال ندادم. به دکتر علیرضایی اعتماد کنید منم با وجود اینکه هفده تا تخمک ازم کشیدن ولی اون هایپری که میگن اذیت میکنه و شکم آب میاره نشدم‌ من تو سونوم نوزده تا فولیکول داشتم. اصولا فریز میشن جنین‌ها  و بعد دو پریود انتقال میدن فقط در صورتی که تعداد تخمک‌ها کم باشه پنج روز بعد پانکچر انتقال میدن. پریود دوم از هفده روز تا بیست و دوم پریود بسته به ضخامت و شرایط رحم انتقال میدن روزش برای هرکسی یجوره طبق بدن خودش.

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره گلم منم باردارم کلی سختی کشیدم خونریزی شدید بستری تو بیمارستان الانم استراحت مطلقم در حد سر شستن ...

ای جان خدا کمکت کنه ، استراحت کن تا نینی جون بیاد🥰🥰

عزیزم خداروشکر حال خودت ونینیا خوبن خیلی به فکرت بودم ...جاری منم مثل شمابود ۴ماه کلا حمام نرفت فقط ...

قربونت گلم والا از دیروز شکمم ۵ سانت کوچیک شد بعد ترشح اب مانند دارم گفتم لابد کیسه آبمه با ترس رفتم سونو گفت خوبه همه چی اومدم خونه خونریزی داشت بند میومد باز شروع شد دکترم گفت برم تست آمونیاک بیمارستان میترسم دیگه باز این هنه راه پشت ماشین☹این تو محل بود اینجوری شدم البته آژانسی خیر ندیده هی انداخت تو چاله جوله

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
رو کارت جنینام هست نمیتونم بفرستم اینجا

آپلود کن عکسو لینکشو بفرست

قربونت گلم والا از دیروز شکمم ۵ سانت کوچیک شد بعد ترشح اب مانند دارم گفتم لابد کیسه آبمه با ترس رفتم ...

اینقد حساس نشو نکنه هرروز دورشکمتو مترمیزنی 🤨🤨🤨🤨🤨وقتی سونو خوب بوده نگران نشو ..منم هفته ۱۹ حس کردم ترشح ابکی زیاد دارن رفتم تست امینو دادم ومنفی بود ...مطمینم که کیسه ابت نیس یه پدبذار یه سرفه کن اگه پد تودودیقه خییس شدشک کن