2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ولا هرچی پرسیدم منو از سرشون باز کردن با اینکه شوهرمم خیلی ضعیف نبود  من که حدس خودم به اینه ...

کلا به آدم راستش رو نمیگن شوهر منم خیلی ضعیف نبود

منم دیروز بعد انتقال جنین شناس اومد بالا سرم که من با شما جلسه گذاشتم در مورد جنین هاتون؟ گفتم نه گفت تا حالا شوهرت آزمایش dna  و  dfi و .... رفته گفتم آره نرمال بودن همه چیز 

گریه م گرفته بود گریدشون رو پرسیدم بعد یکم فکر کردن گفت ab ولی نمیدونم چه مشکلی بود این وسط که کلا مشکوک رفتار میکرد

دوستان بعد از پانکچر به هیچکدومتون مدروکسی پروژسترون تجویز شده؟ کسی می دونه دلیل تجویزش بعد از پانکچ ...

به منم دادن گفتن عوارض هایپری رو کم میکنه و باعث میشه سرموعد پریود شم 

اما تو نت زدم دیدم برای کنترل آندومتریوز هم تجویز میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا به آدم راستش رو نمیگن شوهر منم خیلی ضعیف نبود منم دیروز بعد انتقال جنین شناس اومد بالا سرم که م ...

اصلا به دلت بد راه نده عزیزم 

کلا جنین شناسا ذاتا مشکوکن😂😂

مال من از 3 تا یکیش از فریز درنیومد گفتم مگه نگفتید گریدش a پس چرا اینجوری شد با شک منو نگاه کرد گفت پیش میاد دیگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به منم دادن گفتن عوارض هایپری رو کم میکنه و باعث میشه سرموعد پریود شم  اما تو نت زدم دیدم برای ...

آره دقیقا، منم فکر می کنم بخاطر آندومتریوز بوده. هایپر که نبودم کلا ۷ تا تخمک بود. چون سری قبل برام سرم زده بودن این سری نزده بودن. احتمالا باز این سری هم تخمک آندومتریوم داشتم پس. 😕

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
توکل به خدا ولی خودم اصلا امیدوار نیستم از دیروز که اومدم انگار افسردگی گرفتم  شما انتقال دادی ...

بله روز 9 انتقالم

نگو اینجوری ناراحت میشن نینیات

بشین فیلمای طنز ببین تلویزیون ما الان 9 روزه رو شبکه کارتونه انقدر که من خوشخیالم

عزیزم ابن سینا شلوغ تره.هزینه اش کمتر ازمام هست.من خودم مام پیش علیرضایی رفتم راضیم و خداروشکر باردا ...

من بيش عليرضايي ميرم خدا كنه  واسه من هم خوب باشه هرچند كه خيلي ناراحتم دكتر نصر دارن ميرن ولي به دكتر عليرضايي پيام دادم گفتن سيكل انتقالتون رو طوري تنظيم ميكنيم كه دكتر نصر خودش انتقال بده البته همه جي دست خداست وبراي تعيين جنسيت شانس بارداري ١٠ درصد كم ميشه

نازنین جون امروز خیلی تکون نخورده، به دکترم گفتم گفت ان اس تی بده، این بوفه مام هم هیچی نداره، یه ها ...

اصلا نگران نباش عزیزم بعضی روزها تنبل میشن . اکه میتونی آب انبه بخور دوتا مثل فرفره میچرخه🤣🤣

آره دقیقا، منم فکر می کنم بخاطر آندومتریوز بوده. هایپر که نبودم کلا ۷ تا تخمک بود. چون سری قبل برام ...

چون من تو مجردیم مشکوک به آندومتریوز بودم و تمام نشونه هاشم داشتم که نزدیک به 1 سال بی وقفه قرص یاسمین مصرف کردمو خوب شدم تو سیکل دکتر سونو کرد گفت چیزی نمیبینم 

ولی بعد پانکچر برام این قرص و برای 10 روز نوشت

هانا میگم تعیین جنسیت توی مرکز مام حدودا چقدره ؟ابن سینا گفت ۱۸ تومن

اونجا كفتن ٢٢ ولي ١٨ هم تموم نميشه  پروانه يادمه گفت با ويزيت ودارو راحت بالاي٢٥ تومن شده تو ابن سينا، ديگه مام ٤ تومن بالاتر، الان من داروهاي اي وي اف ٢ تومن شد با اينكه هيچ مشكلي نداشتم ويزيت اونجا ١٠٠ ميگيرن ,سونو داپلر ٢٧٠