2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما شما بعد انتقال چه داروهایی داشتید؟ من متفورمین واسیدفولیک ازقبل داشتم بعد الان هم فقط روزی ۳تا ...

اسید فولیک

استرادیول روزی 3 تا

آمپول پروژسترون 

آمپول انوکسا 

قرص ASA

و از روز 7 انتقال قرص پردنیزولون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نمیدونم والا.خدایی بد مخمصه ایه

عزیزم میفهمم حالتو ولی اینجا ابن سینا و مام و رویان خیلیا جواب گرفتن دکتر نصر هم دارن میرن از ایران ولی دکتر علیرضایی رو دوستان خیلی راضین. توی این تاپیک خیلیا با ابن سینا جواب گرفتن من دکتر زنانی که بیرون میرفتم بهم گفت ابن سینا برو بهتر از رویانه دیگه هر چی که خیر باشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دفعه اولی که رفتیم مرکز شلوغ نبود؟ اخه من خیلی استرسی ام اگه شلوغی ببینم بدتر میشم .شما راضی بودین؟

اتفاقا خیلی شلوغ بود . والا من فعلا آزمایش دادم تا ببینم چی میشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم میفهمم حالتو ولی اینجا ابن سینا و مام و رویان خیلیا جواب گرفتن دکتر نصر هم دارن میرن از ایران ...

ایشالا شمام جواب بگیری دوست خوبم.عزیزم توی این سینا یه نفری میفرستم داخل یا مثل مطبای دکترا چند نفری میفرستن؟ 

ایشالا شمام جواب بگیری دوست خوبم.عزیزم توی این سینا یه نفری میفرستم داخل یا مثل مطبای دکترا چند نفری ...

انشالله گلم همچنین. من هر دفعه رفتم یه نفری فرستادن داخل.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نیلدا زدم تو اینترنت نوشته سرطان و دیابت نوع ۱ و ...  یعنی یکی از اینارو دارم ؟

وای اینا چیه. اصلا ربطی نداره. تی پی اوت که بالاست یعنی بدنت سعی میکنه تیروییدت رو ببره به سمت کم‌ کاری. از نظر فوق تخصص غدد مساله مهمی نیست فقط تیرویید باید زود به زود چک بشه. از نظر بعضی متخصص‌های زنان باید قبل بارداری با داروهای سرکوب ایمنی، ایمنی بدن رو تضعیف کنی تا بتونی باردار شی. چون میگن ممکنه این تی پی او بالا نشونه ای باشه بر این که رحمت هم علیه جنین مقابله میکنه. من هیدروکسی مصرف کردم. بعضی‌ها پردنیزولون میخورن. انشالله بعد بارداری هم همون اول و بعدش زود به زود باید تست تیرویید بدی تا با دارو به راحتی کنترل کنی.