2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
والا اطلاعی ندارم گلم 🙈🙈🙈

سلام خوبی زینب خانومی پسریت خوبه 

زینب جان شما بعد زایمان لاغر هم کردید 

من همش ب فکر لاغری بعد زایمانم 

راحت میشه لاغر کرد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم فداشون بشم بچه های تابستونی میشن.  چقدرتورومیبینم انرژی مثبت میگیرم وبخدامیگم حتمامن ر ...

ای جاننننمم، عزیزم. ایشالله خودت میای خبر از اذیت فسقلی هات میدی   

حتما حتما مامان میشی به زودی   

وای من ک دلم ضعف رفت تو ک مامانشی  ای خداچی میشه منم زودی به این روزا برسم😍😍😍

ای جانم. فدااات عزیز دلم. شما یه قل داری یا دوتا؟ هرروزش یه جور میگذره و انصافا که پر استرس. اما بالاخره میگذره و شیرینه نتیجه اش عزیزم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
😁😁😁😁برعکس من اخه پسرم دوس داره ...به من عکس نداد گفت اگه عکس بخوای انجام میدم بری بالا هزینشو حس ...

نه از من هزینه جدا نگرفت. کلا سونوی دیروزم شد 561 هزار تومن. عکس هر کاری میکنم آپلود نمیشه نمیدونم چرا. البته الان با دیتای موبایلم، خونه نیستم اومدم پیش دکترم. رفتم خونه با نت وای فای هم چک میکنم نازنین جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جانم. فدااات عزیز دلم. شما یه قل داری یا دوتا؟ هرروزش یه جور میگذره و انصافا که پر استرس. اما بال ...

من هنوز سنو قلب نرفتم گذاشتم هفت هفته و چند روزم بشه برم کلا سنو ساک هم نرفتم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چرا دوماه پریودت بشی بری خوبه اگه امسال پریود بشی فروردینم بشی اردیبهشت میتونی انتقال بدی  چ ب ...

خوب خداروشکر.. شنبه دکتر نصر پانکچرم کرد از خودش پرسیدم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بله عزیزم. دکتر طرازی انشالله به زودی قسمت شما، همونی که میخوای    

شنیدم دکتر طرازی م دکتر خوبیه .. کدوم بیمارستان انجام دادی؟ دکترت خوبه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
خيلي داره اذيتم ميكنه،غذا ميبينم دلم ميخواد بميرم ولي نخورم ،بقدري تهوع دارم نميدوني خيلي داره اذيتم ...

بله نگران نباش درست میشه ولی پسته شورخوبه تهوعت خوب میشه.برامن خوب بود

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
سلام عزیزم بله بله بارداری گلم 😍😍😍😍 ان شاالله بتا هم بالا میره عزبزم

ممنون عزیزم

توکل به خدا پس فردا دوباره میرم آزمایش.

فردا میخوام برم پیش دکترم. به نظرتون امشب شیاف پروژسترون بذارم بهتر نیست؟