2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم همینطوربودم نگران نباش وقتی پریودبشی خوب میشی.یه خوده پسته شوربگیربخورخوب میشی.من سطل زباله دایم ...

خيلي داره اذيتم ميكنه،غذا ميبينم دلم ميخواد بميرم ولي نخورم ،بقدري تهوع دارم نميدوني خيلي داره اذيتم ميكنه قرص ديميترينم تا يه ساعت خوب نگه ميداره،بس شماهم اينجوري بودين؟

@مامان_آینده_هستم    

سلام عزیزم من الان ابن سینا هستم چند نفر که بار اولشون بود برن پیش طرازی منشی بهشون گفت بار اول طرازی نمیبینه شما رو. گفت برید پیش فلان دکتر ولی از دفعه های بعدی دکتر طرازی میبیندتون. گفتم بهت بگم در جریان باشی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@haniiijoooon     سلام ویزیت شدی عزیزم

سلام عزیزم بله ویزیت شدم ازمایشامو گفت اوکیه فقط تیروییدم و گفت لبی مرزی ولی دارو نداد  

برام مکمل ماکاوید نوشت گفت با اوابوستت از اول فروردین شروع کن 

دكتر نصر كه پانكجر كرد خودشون كفتن بايد فريز بشن وانتقالتون فرش نيست؟يا خودتون خواستين فريز بشن؟

نه نصر نگفت خودشون فرستادن 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
انتقالتون سال دیگه میفته دیگه امسال انتقال نمیدن براتون بعدم بزارید حداقل دوماه از پانچ شدنتون بگذره ...

سمیرا جون از روز پانکچر تا 25اردیبهشت شمردم 80روز میشه کافی نیست مگه ؟ اخه میخوام حتما دکتر نصر باشه اون 31اردیبهشت داره از ایران میره

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
برای من هر دو پسرن عزیزم

تعیین جنسیت بودی ترلا؟ دکترت کی بود؟

عزیزم هر دو دخترن    

ای خداااااااااااااا دارچین جون ای وی اف بودی؟ دکترت کی بود؟

سلام عزیزم، چند روز بعد پانکچر زنگ زدی مرکز برای جنین ها؟؟

نغمه جون سلام فردا قراره زنگ بزنم ..شمام پانکچر شدی؟

عزیزم تو اون هفته زایمان کردید نی نی ها رفتن تو دستگاه ؟ آمپول بتامتازون هم زدید قبلش ؟ علت زایمان ز ...

اره عزیزم ۲۵ روزNICUنوزادان بستری بودن هفته ۳۰ بارداری بتامتازون زدم ۳۲ هفته کیسه آبم پاره شد و زایمان کردم

عزیزم آزمایش ها نتیجه ای داشت؟ چیزی نشون داد؟

آره نتیجه که داره. مثلا من متوجه شدم پردونیزولون نباید استفاده کنم یا آسپرین. در صورتی که انتقال قبلی می خوردم. یا اینکه سرم ivig باید بزنم موقع انتقال.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم بله ویزیت شدم ازمایشامو گفت اوکیه فقط تیروییدم و گفت لبی مرزی ولی دارو نداد   برام ...

منم خدا رو شکر آزمایشامو گفت مشکلی نداری پرولاکتینمم یکم بالا بود گفت چیزی نیست. اوبووست رو چند خریدی ؟ به منم ماکاویت و کویتن و ویتامین ای داد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤