2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دکترم که چیز خاصی نگفت فقط گفت نی نیت ریزه برای شما چقدر فرقشه؟

حداقل یه هفته با هم اختلاف دارن. نگران نباش، خدارو شکر که سالمه.‌به دنیا بیاد به سلامتی، تپلی میکنیش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
امرو رفتم ازمایش بتا  دادم 1.0 بود دلم شکست. حالم خیلی  بده ولی بیشتر برای اطرافیانم دلم م ...

فدای سرت 

انتقال بعدی 

تو روحیه تو بالا نگه دار تا دور و بریاتم باهاش کنار بیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستمون ملیکا جون پی آر پی کرده بود و مثبت شده بود اما دیگه بعد از جواب سلفریش نیومد تو تاپیک. متاسف ...

ممنون عزیزم ..استرس گرفتم نمیدونم قبل و بعد انتقال چه غذاهایی بخورم که یبوست نگیرم من مسیر یساعته که یجا میمونم یبوست میگیرم 

ان شالله بانو بیخبر نزار بیا بگو چیکارکردی  اخرین سونو چندتا فولیکول داشتی

۱۶ تا داشتم عزیزم. حتما میام میگم دعا کنین انشالله. ترشح وحشتناکی داشتم‌. ممکنه ازاد شده باشن چون سایزشون بزرگ بود. دیگه توکل بر خدا فردا میرم. اوضاع شوهرم هم خرابه بیوپسی بایستی بشه. برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای احسنت به شما. من بعد منفی شدنم دیگه دین و ایمونم رو هوا بود.... کلا از وقتی درگیر این مساله ام ...

منم اینطوری شدم خواهر جان، فقط دیگه قانون طبیعتو و کائنات قبول دارم، نه میتونم دعا کنم، نه میتونم اعتقادی به چیزی داشته باشم، 

مرسي عزيزم.  دعا كن برام بمونه. من مشهدیم. روز تولد حضرت زهرا، رفتم حرم و رو به گنبد از ته دل ...

وااای امام رضا. چقدر دلم تنگه آقاست. خوشا به سعادتت. رفتی حرم سلام من رو به آقا برسون و خیلی دعام کن، خییییلی محتاجم....

الهی نابود بشه این کرونا که توفیق زیارت ها رو از ما گرفته...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
منم اینطوری شدم خواهر جان، فقط دیگه قانون طبیعتو و کائنات قبول دارم، نه میتونم دعا کنم، نه میتونم اع ...

وای خیلی بده. آدم همش شرمنده میشه. همش تو دلم میگم تو امتحان خدا یه صفر کله گنده گرفتم...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بیحسی نمیزنن؟اخه اسپکلوم را برای  تخمگ گیری گذاشت خیلی دردم اومد انگاری تا ته فشار داد. چقدر ن ...

گیسو احتمالا اون فشار به خاطر شستشو بوده ،فکر کنم قبل پانکچر شستشو میدن وگرنه اسپکلوم درد نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم امروز 14 انتقالم بود آز مایش دادم 1.0بود . افسردگی گرفتم دیگه نمیدونم چرا اینهمه درد زیر دل وس ...

عزيز دلم دركت ميكنم 🌷، فقط به خودت روحيه بده، زندگيتو تلخ نكن

انشاالله سال جديد دوباره تلاش ميكنيم همه چيز دوباره با بهار درست ميشه. 

من هم لك ديدم، هم زير دلم تير ميكشيد ،هم مامانم خواب ديده بود. ولي تا خدا نخواد نميشه. خودش ميدونه بهترين زمان براي ما چه موقعي هست.

گلم فقط سعي كن روحيت رو حفظ كني و بي تابي نكني، من پارسال كه نشد خيلي خودمو عذاب دادم، ولي خب دردي دوا نشد، امسال خيلي قوي باهاش كنار اومدم. 

انرژي مثبت بده كه بهار فصل نوزايي هست ، انشاالله براي هممون اينطور باشه🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️