2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
تا بخوای بجنبی تموم شده، خیلییی راحته. جمعا پنج دقیقه. فقط بعدش نیم ساعت دراز میکشی. مثانت رو هم زیا ...

بیحسی نمیزنن؟اخه اسپکلوم را برای  تخمگ گیری گذاشت خیلی دردم اومد انگاری تا ته فشار داد.

چقدر نگه میدارن توبیمارستان؟

یا رب العالمین
خداروشکر عزیزم نرماله همه چیش، وزنشم خوبه ماشاالله، برای من 400 گرم کم داشت این سونو که میرم قد رو ...

مرسی عزیزم ...برای شماهم مطمئن باش  وزنش میره بالامن که‌نگران نیستم نهایت فسقلی ریزه میشن دیگه اگه خدایی نکره مشکل خون رسانی باشه زودتر درش میارن بیرون بهتر وزن بگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من بعد تخمک گیری که بهوش اومده بودم برام اکسیژن گذاشته بودن براشماهم گذاشتن؟آخه دفعه قبلی جای دیکه بودم نذاشتن.میگم نکنه ایندفعه یه مشکلی بوده یه خانم دیگه هم کنارم بود برا اونم گذاشته بودن

یا رب العالمین
خداروشکر عزیزم نرماله همه چیش، وزنشم خوبه ماشاالله، برای من 400 گرم کم داشت این سونو که میرم قد رو ...

شادن جون یعنی وزن نی نی چقدر بود؟ و طبق سونو چند هفته ات بود زمان سونو؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شادن جون نتونستم منشنت کنم منم امروز داپلر دادم ۳۱هفته و۲روز بودم سن جنبن ۳۰هفته و۵روز بود قدش ۳۸ونی ...

سلام نازنین جون، خوبی؟ نی نی خوبه؟ رفتم سونو غروبی. نی نی منم گفت رژیم پروتیین رو سخت تر کنم. گفت تپل نیست. اما خیلی هم خداروشکر ناراضی نبود.قدش رو هم اینبار پرسیدم. گفت حدود ۴۲ تا ۴۳ سانت, طبق سونو هم ۳۲ هفته و شش روز بودم. البته نمودار کلی. وگرنه طول ران و شکم و اینا هر کدوم یه چیز بود. طبق ان تی هم ۳۳ هفته و یه روزم

وای احسنت به شما. من بعد منفی شدنم دیگه دین و ایمونم رو هوا بود.... کلا از وقتی درگیر این مساله ام ...

ای جان ببین خدا نزدیکترین فرد به آدمه 

ازش بخواه مطمعنم بهت میده تو بهترین زمان

امرو رفتم ازمایش بتا  دادم 1.0 بود دلم شکست. حالم خیلی  بده ولی بیشتر برای اطرافیانم دلم م ...

عزیزم انتقال چندمت بود 

درکت میکنم من ی انتقال منفی داشتم 😔الان دوباره انتقال دادم روز پنجم 

ایشالا خدا دفه بعد دلتو شاد کنه 🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم . نی نی خوب بود ؟ چند کیلو بود ؟ به شما هم قدش رو گفتن ؟ چیارو بررسی کردن ؟

قدش رو پرسیدم گفت ۴۲, ۴۳ سانت. وزنش ۱۹۰۰ منها و به اضافه ۲۸۸. طول استخوان ران و شکم و دور سر و اینا. نی نی شما وزنش چقدر بود؟

سلام نازنین جون، خوبی؟ نی نی خوبه؟ رفتم سونو غروبی. نی نی منم گفت رژیم پروتیین رو سخت تر کنم. گفت تپ ...

سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوب بوده پسملی قدبلنده 😍😍 شما میتونی وجاداری من نهایت سعیمو میکنم ولی دیگه خودم خیلی چاق شدم مهم اینه که همه جیشون خوب باشه ..ایشالا به دنیا میان تپلی میشن ...برای منم طول ران وبازو دور سر اینارو هرکدوم یه کیم بالاپایین تراز سن جنین نوشته درکل دکتر گفت خوبه