2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها من فردا پانکچر دارم. بار دوممه. لطفا برام دعا کنید تخمکهام تعدادشون مناسب باشه. سری قبل سه تا داشتم. این بار هم گفت احتمالا چهارتا. دعا کنید حداقل با کیفیت بشن جنینهام. ❤🙏

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم دردت رو درک میکنم ولی ترجیحا میتونی هر سه روز یکبار آمپول بزنی و بقیه روزها شیاف پروژسترون 400 ...

اره ۱۰۰ هست دفعه قبلی بعد پانکچر دکتر امپول داد روزی دوتا ولی گفتم شیاف بنویس امپول سختمه بعد روزی ۳تا اندومترین گفت بزارم.فکر کردم اندازه هم میشه ولی خوب سرخود هم میترسیدم بزارم چون دوشنبه هفته قبل که سونو شدم‌اندومترم پایین بود احتمالش بود انتقال ندن ولی دیروز که پانکچر شدم چیزی نگفتن فکر کنم خوب بوده

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دردت رو درک میکنم ولی ترجیحا میتونی هر سه روز یکبار آمپول بزنی و بقیه روزها شیاف پروژسترون 400 ...

سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟شوهر دوستم ازمایش اسپرم داده و تو اسپرم۸میلیون گلبول سفید(عفونت)هست برا درمانش چه دارویی میدن عزیزم؟درضمن مورفو صفر و تحرک فک کنم۳۰ایناست.dfiهم ۳۸

بره عزیزم ۳بود ومنفی ولی باز میگن باید داروهاتو ادامه بدی بابا مگه تو این دو روز چی قراره بشه

متاسفم‌عزیزم..

منم‌روز۱۴‌آزمایش‌دادم‌..منفی‌بودقطع‌کردم

امابعضی‌اوقات‌میگم‌نکنه‌قطع‌کردم‌شایدبالا‌میرفت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام لیانا جان من سزارین کردم جای  بخیه هات چند هفته طول کشید خوب بشه ؟

سلام گلم مباااااااارکه مامان خانوم 😘😘😘🍭🍭🍭🍭🧸🧸🧸🧸🧸🧸🍓🍓🍓🍓🍓🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

من جای بخیه هام همون موقع خوب بود 😂 یعنی تو بیمارستان دکتر پانسمان رو باز کرد گفت فردا برو حمام بعد یه هفته بیا ببینمت که رفتم دید گفت همه چی خوبه 

بخیه من جذبی بود 

الان یه خط باریک هست مثل خط زیر گردن چه مدلیه اونجوری 

واسه شما چطوریه ؟؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
متاسفم‌عزیزم.. منم‌روز۱۴‌آزمایش‌دادم‌..منفی‌بودقطع‌کردم امابعضی‌اوقات‌میگم‌نکنه‌قطع‌کردم‌شایدبالا‌ ...

نه بابا خودشم میگفت احتمالش خیلی خیلی کمه ولی والله راستشو بخوایی منم فقط شیافمو میزنم با استرادیول انوکسارو قطع کردم ولی میدونم منفیه الکی این همه دارو حد اقل زود پری جون تشریف فرما میشه 

گيسوگلابتون جونم 😭😭😭من معدم از تو ،انگاري توش آجر هست سنگيني ميكنه و ميلم به غذا نميره،چيكار كنم ...

من سنگینی نمیکرد ولی وقتی امپولا را داشتم میلم به غذا کم بود من فکر میکردم از متفورمینه ولی از دیروز که گفتن تخمکام زیاد بوده حواسم باشه گفتم بخاطر همون بوده اخه اشتهام داره بهترمیشه.دیروز انگاری فشار میدادم رو معده م سفت بود الان بهتره.

یا رب العالمین
دوستايي كه پانكچر كردين من معدم از تو خيلي سنگيني ميكنه انگار آجر هست توش،پهلو هامم درد ميكنه،ميلم ب ...

شما تخمکات زیاد بود؟

من تو سونو اخرم ۱۱ بود دیروز گفتن ۱۵ تا تخمک کشیدن هنوز تو شوکم که اشتباه گفتن  

یا رب العالمین
دوستايي كه پانكچر كردين من معدم از تو خيلي سنگيني ميكنه انگار آجر هست توش،پهلو هامم درد ميكنه،ميلم ب ...

دوغ شور بخور با سینه مرغ وتخم مرغ  وبادام شور به من ایناراگفتن بخورم.منم دوغ خریدم شورش کردم مرغ وتخم مرغ ولی نخوردم هنوز 

یا رب العالمین