2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستای گلم من امشب شب تخمک گذاری عادیمه. الان دیدم یهو یه عالمه ترشح سفید رنگ ازم خارج شد. یعنی ممکن ...

سه شنبه پانکچرمه😭😭😭😭😭

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سه شنبه پانکچرمه😭😭😭😭😭

اصلا نگران نباش عزیزم تخمک ها تو سیکل تحت کنترل هستن و بدون دارو آزاد نمیشن تو سایت ها هم نوشته ترشحات مال چند روز قبل تخمک گذاریه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نگران نباش عزیزم تخمک ها تو سیکل تحت کنترل هستن و بدون دارو آزاد نمیشن تو سایت ها هم نوشته ترشح ...

وای خدا از دهنت بشنوه. آخه امروز بهم گفتن فولیکولات بزرگن میترسم ازاد شده باشن😭 البته بهم گفت آمپول جلوگیری از ازاد سازی دارم میزنم ولی باز دلم شک افتاد. فردا نرم سونو؟

خانما امپول پروژسترون را بخوام بدم شوهرم بزنه چجوری بزنیم هرکی بلده توضیح بده

منم همسرم برام میزنه چنتا فیلم براش دانلود کردم گذاشتم

فقط باید خیلی خیلی آروم تزریق شه اینجوری درد کمتری داره به من گفتن میتونید کمپرس گرم کنید 24 ساعت بعد تزریق باز از مرکز بپرسید که بعد انتقالم میشه یا نه

اینجوری جاش دیگه قلمبه نمیشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وای خدا از دهنت بشنوه. آخه امروز بهم گفتن فولیکولات بزرگن میترسم ازاد شده باشن😭 البته بهم گفت آمپول ...

نه عزیزم نگران نباش، مگه ستروتاید یا چیزی مشابه این نداشتید؟ اون برای مهار تخمک از آزاد شدن دیگه

منم همسرم برام میزنه چنتا فیلم براش دانلود کردم گذاشتم فقط باید خیلی خیلی آروم تزریق شه اینجوری درد ...

براما گفتن دوتاشو یوی کنید وتزریق کنید روزی یبار که راحت ترباشید.منم‌میخوام بدم‌شوهرم بزنه هردفعه که نمیتونم‌برم‌بیرون.

غیر ازبا سن کجا میشه زد عضلانی که خودمم بتونم بزنم؟

یا رب العالمین

کسی میدونه........

دلیل تاخیر در پریود سوم بعد از انتقال منفی چیه؟

۱۷ سیکل دکتر سونو کرد گفت کیست نداری . پریود شدی داروهای پانکچر رو شروع کن. 

یعنی ممکنه بعد از ۱۷ سیکل کیست تشکیل شده باشه.

۳روز از موعدم گذشته. چکار کنم به نظرتون.؟

کسی مث من بوده؟

نه عزیزم نگران نباش، مگه ستروتاید یا چیزی مشابه این نداشتید؟ اون برای مهار تخمک از آزاد شدن دیگه

اره یه آمپول داده به اسم گنارلیکس مانع تخمک گذاری میشه. ولی هیچ وقت ترشحم به این غلظت نبود😭

براما گفتن دوتاشو یوی کنید وتزریق کنید روزی یبار که راحت ترباشید.منم‌میخوام بدم‌شوهرم بزنه هردفعه که ...

واسه منم دوتا تو یه سرنگه

والا تو فیلمای یوتوب که دیدم تو عضله پا هم میزدن اما فکر کنم خیلی درد داره اونجا

من الان 10 روزه میزنم، من چون کمپرس گرم میکنم مشکلی ندارم خداروشکر اما یکی از دوستان میگفت نباید کمپرس گرم کرد من شنیدم شکم و کمر نباید گرم بشه حالا شمام بپرسید چون این کمپرس اصلا آب رو آتیشه درجا ورم تزریقشو دردشو ساکت میکنه فقط 24 ساعت بعد تزریق حواست باشه

اره یه آمپول داده به اسم گنارلیکس مانع تخمک گذاری میشه. ولی هیچ وقت ترشحم به این غلظت نبود😭

خوب چون شما تو حالت عادی انقدر تخمک نداری که عزیزم

من هم مثل شما بودم و دکتر گفت کاملا طبیعیه