2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خواهرای گلم میشه منو راهنماییم کنید؟ من ۲ ساله اقدامم باردار نمیشم یبارم سقط داشتم. میخوام‌ میکرو ان ...

گلم تو تهران مرکز مام خوبه مرکز بهمن هم خوبه مرکز مام نصر یا علیرضایی هم خوبه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم من لوله هام مسکل داشت و هر دوتارو تو بارداری خارج رحم از دست دارم الان لوله ندارم ای وی افم ...

ولی چیزایی ک خوندم والان شمام گفتین مشکل لوله خعیلی سخت میکنه مثبت شدنو

ممنون عزیزم😘

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
عزیزم منم دقیقا همین طور بودم.بعد از انتقالت مواظب باش .اصلا نزدیکی نباید  داشته باشین.اگه دکتر ...

جدي اينجوري بودي؟ من گفتم بيا يه درد به درداي ديگمم اضافه شد 😂دكتر بعداز پانكچر به طور جدي ممنوع كرد تا يك ماه بعداز اونم كه ال دي شروع كردم يادت باشه يه روز لك ديدم بهش گفتم بازم ممنوع كرد الانم كه ديروز رفتم برا اندومتر گفت هفته ديگه انتقاله ميترسم نزديكي داشته باشم لكه بيني اتفاق بيفته كارام به هم بريزه. شوهرمم خداييش درك ميكنه طفلي حرفي نميزنه من ازش عذر خواهي كردم ناراحت شد گفت چرا عذرخواهي ميكني مگه ما يكساله داريم زندگي ميكنيم هفت ساله زندگي ميكنيم الانم بخاطر هدف هردومون با همه چي كنار ميايم😞من خودم عذاب وجدان گرفتم🤕😂

خداياشكرت....❤️ 
خواهرای گلم میشه منو راهنماییم کنید؟ من ۲ ساله اقدامم باردار نمیشم یبارم سقط داشتم. میخوام‌ میکرو ان ...

مراکز ناباروری مراجعه نکردین؟؟؟مرکز ناباروری مام خیلی تعریفش رو میکنن همه جا .البته من خودم قبلا ابن سینا بودم یک پانکچر و یک انتقال منفی داشتم و نتیجه نگرفتم .بعدش بیمارستان عرفان سعادت آباد تحت نظر دکتر شهلا اسرافیلی رفتم و خدا رو شکر الان باردارم .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيزم ميترسم خدايي نكرده مشكلي پيش بياد زحمتامون به فنا بره ميترسم لكه بيني اتفاق بيفته دكترمم ممنوع ...

عزیزم لک بینی نمیبینی اصلا تو رابطه عمقی نباشید هیچی نمیشع من ی روز قبل انتقالمم داشتح منتهاا خیلی ریلکس تو رابطه عجله نباشه هیچیت نمیشه شوهرتم دلش برات میسوزه نمیگه تو هم مراعاتش بکن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
براخیلیا اینجوره یه خانمی دیروز میکفت سینه هام خیلی درد گرفته ولی منکه فعلا علامتی ندارم شما فکر کنم ...

منم امروز روز دهمه علامتی ندارم. باورم نمیشه روزی ۳۷۵ میل پی دی هوموگ و ۳۷۵ تا هم سینال اف با هم میزنم! کلا تخمدانهام انگار به هر دارویی یه میزان واکنش نشون میدن! الان با این دوز هرکس بود باید هایپر میشد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
جدي اينجوري بودي؟ من گفتم بيا يه درد به درداي ديگمم اضافه شد 😂دكتر بعداز پانكچر به طور جدي ممنوع كر ...

عزیزم سخت نگیر منم شرایط تو رو داشتم .دیگه شوهرم درک میکنه .اینهمه دارو و اینهم ه عذاب و خرج ،ریسک نکن.اخه خدای نکرده ممکنه عفونت بگیری .خودت هم دیدی دکتر اسرافیلی خیلی تاکید میکنه روی نداشتن رابطه.به منم قبل از انتقالم گفت رابطه نداشته باشین نمیخوام شرایط رحم بهم بخوره .بعضی دکترها قبل انتقال میگن رابطه داشته باشید.به نظرم به دکتر اعتماد کن.ان شاالله تو هم نتیجه بگیری 

عزیزم لک بینی نمیبینی اصلا تو رابطه عمقی نباشید هیچی نمیشع من ی روز قبل انتقالمم داشتح منتهاا خیلی ر ...

ممنونم عزيزم سعيمو ميكنم لعنت به اين داروها كه همه چي رو بهم ميريزن. ممنون وقت گذاشتي دوستم😘

خداياشكرت....❤️ 
منم امروز روز دهمه علامتی ندارم. باورم نمیشه روزی ۳۷۵ میل پی دی هوموگ و ۳۷۵ تا هم سینال اف با هم میز ...

پم سری قبل روزی دوتاسینال ایندفعه روزی یدونه پرگووریس دیشب دوتا زدم امروز هم دوتا فرداهم دوتاباید بزنم مثل دفعه قبلم ولی تخموام سایزاشون بهم نزدیکتربود

یا رب العالمین
عزیزم من سنم رفته بالا  دکتری که میرفتم دو ساله منو میبره میاره دارو و امپول وقتمو الکی گرفت ...

عزیزم مرکز ناباروری بهمن هم میتونی بری دکتر طرازی عارفی اینام عالیه بعدم برای شروع باید روحیت خوب باشه گریه تعطیل

خبر ندارم مام بدون نوبت میده یانه

عزیزم سخت نگیر منم شرایط تو رو داشتم .دیگه شوهرم درک میکنه .اینهمه دارو و اینهم ه عذاب و خرج ،ریسک ن ...

اره فداتشم دكتر ديروز بهم ميگفت كي تو حامله بشي من خيالم راحت بشه😂اونم دلش سوخته برام انگاري😂اين روزاهم بالاخره ميگذره. راستي ارزو جون يه سوال داشتم براي انتقال بازم همون اتاقي كه پانكچر انجام شد تو بيمارستان عرفان تو همون اتاق انتقال انجام ميدن يا جاي ديگه؟ بعد برات با سونو انتقالو انجام داد؟

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزيزم سعيمو ميكنم لعنت به اين داروها كه همه چي رو بهم ميريزن. ممنون وقت گذاشتي دوستم😘

ببین روش های زیادی هست ک شوهرت رو راضی کنی اون تلاش تورو ببینه برا راضی نگه داشتنش بیشتر قبل دوست داره من میدونم داری سختی میکشی دوست داری یکی درکت کنه ولی مردا این مسعله براشون خیلی مهمه سعی کن قبل انتقالت ب شوهرت محبت کنی تا وقتی انتقال دادی نخای اذیت بشین دو طرف

خداروشکر عزیزم دست راستت رو سر من من دو ساله با داروهای یه دکتر فقط پیش رفتم هی گفت درست میشه عجله ...

عزیزم بارداری روحیه خوب میخواد .من از اولین مراجعه ام تا پانکچر یک ماه و نیم طول کشید .بعدشم که جنین هام فریز شدن وبعد از دوبار پریود شدن جنین فریز انتقال دادم و کل پروسه من از ابتدا تا روز انتقال سه ماه و خورده ای شد.ان شاالله روزی خودت هم نی نی های سالم باشن . امیدت به خدا باشه اول و آخر اونه