2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خیلی خوبه ذخیرت خدا رو شکر من کیست آندومتریوز دارم و ذخیرمم ۲/۷ هستش. باز خوبه مورفو ۱ هستش مال همسر ...

یکی از دوستام شرایط شما رو داشت منتها اون ذخیرش زیر یک بود ماه قبل با کلی دارو.ب زور سه تا تخمک داشت که دو تا جنین شد و انتقال فرش کرد الانم حامله است فقط کافیه خدا بخواد عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزم من فردا به امید خدا انتقال دارم با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم. 

عزیز دلم الهی به سلامتی

الهی که خدا دلتو شاد کنه 

حتما عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یکی از دوستام شرایط شما رو داشت منتها اون ذخیرش زیر یک بود ماه قبل با کلی دارو.ب زور سه تا تخمک داشت ...

وای واقعا خوش به حالش انشالله به سلامتی نی نیشو بغل کنه. یعنی کیست آندومتریوزم داشت؟؟ بدبختی من یه چیز دو چیز که نیست اینجا بیشتریا خانوم حداقل سالمه من این کیسته فکرمو درگیر کرده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من با مورفو صفر زیاد دیدم که جنین تشکیل شده باشه چون میگن صفر مطلق نیست و برای میکرو سالم پیدا میشه& ...

اولین بار بود دی اف ای میداد 

فرتیل اید و امپول hcg اسپریژن و کیوتن اسید فولیک ویتامین e

نشستم زار زار دارم گریه میکنم....

نه دیگه دختر خوب اینکارو نکن شاید باردار باشی استرس و ناراحتی خرابش کنه بذار آز بده بعد از الان چرا زانو غم بغل کردی فدات شم اینجا خیلی از دوستامون منفی شدن انشالله که منفی نیست باید قوی باشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام  من فردا سزارین میشم برام دعا کنید امیدوارم  دامن همتون سبز بشه به آرزوهاتون برسید

عزیز انشالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولوی نازتو بغل کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سه شنبه. نه دیگه جنین بلاست بود، اگر گرفته بود باید مشخص میشد

ناراحت نباش عزیزم خدا بزرگه. ون دوستم تو یک گروه دیگه چند قلو باردار بود اول بی بی چکش منفی شد ولی کم کم پررنگ شد. بازم اگه تغییر نکرد برو آزمایش. اگر هم نشد دنیا به آخر نرسیده که تلاشتو ادامه بده توکل بر خدا کن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰