2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با امپول شدی بعدش؟من اگه عقب بیفته میره واسه بعد عید دیگه بعدش دکترم نیس میره واسه اردیبهشت

نه خودش اومد بالاخره. من چون خیلی قرص و آمپول مصرف کرده بودم قبلش ترجیح دادم بزارم خودش هر وقت خواست بیاد! ولی اینو میدونم معمولا اگر خیلی تاخیر داشته باشه اول میگن تست بارداری باید بدی و بعد بری دکتر تا سونوت گنه اگر آندومترت نازک باشه دارو میده تا پریود بشی. دکترت کیه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمیدونستم سرطان زاست. تازه من کلی مدت هیدروکسی خوردم که اونم پوکی استخوان میاره

اره دکترم به من گفت. حال کوچولوهای نازت چطوره؟ هی میخوام بپرسم نمیتونم تگت کنم. 

وای سرم داره منفجر میشه بازم سیکلم کنسل شد

سلام چی شده عزیزم؟  شما مرکز تبریزین؟ ک ماه پیش ضخامتت بالا نرفت؟ منم هر روز همین فکرهارو دا ...

سلاممم  بازم بالانرفت کنسل شد دیگه سرم میترکه دیوانه شدم بخدا. اصلاهیچی رشدنداشته. استرادیول نتیجه عکس میده به من. موندبعدعید. تبریزمرکز میلاد دکترحمدی

فدات بشم خدارو شکر کن که سنت کمه ....ایشاله زودی بچه دار میشی پس من چی بکم که ۲۰ سال از تو بزرگترم . ...

الهی عزیزم بازشماهادخیرتون خوبه من چی هیچی. خداخودش به هممون رحم کنه انشالله بزودی مادربشی عزیزدلم. 

بازم سیکل من کنسل شد, مگه دکترای خارج خوب نیستن؟؟